Burdur'da hava durumu nasıl olacak? (17 Ekim 2024)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Burdur'da hava durumu nasıl olacak? (17 Ekim 2024)
A
a

Burdur'da önümüzdeki 5 gün boyunca hava durumu genel olarak sakin ve az bulutlu geçecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, bugün kuvvetli rüzgar beklenirken, yarın sıcaklık 19°C’ye düşecek. Hafta sonuna doğru hava daha ılıman hale gelecek. İşte Burdur için detaylı hava durumu tahmini.

Sütiş Eskişehir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Burdur'da önümüzdeki 5 gün boyunca hava durumu genel olarak sakin ve az bulutlu geçecek. İşte gün gün hava durumu tahmini:

Gün Gün Hava Durumu

  • Bugün (17 Ekim 2024): Burdur'da hava durumu kuvvetli rüzgarlı. Sıcaklık 21°C civarında. Rüzgar nedeniyle hava hissedilen sıcaklık biraz daha düşük olabilir, bu nedenle dışarıda dikkatli olunması öneriliyor.

  • Yarın (18 Ekim 2024): Hava durumu az bulutlu olacak. Sıcaklık 19°C'ye düşecek. Daha sakin bir gün geçirileceği tahmin ediliyor.

  • 19 Ekim 2024 Cumartesi: Yine az bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 18°C olarak ölçülecek. Dışarıda vakit geçirmek için uygun bir gün olacak.

  • 20 Ekim 2024 Pazar: Hava durumu parçalı bulutlu. Sıcaklık 19°C'ye yükselecek. Hafta sonunun tadını çıkarmak için güzel bir gün olabilir.

  • 21 Ekim 2024 Pazartesi: Haftanın başlangıcında hava durumu az bulutlu. Sıcaklık 20°C olarak tahmin ediliyor. Bu gün de dışarıda rahat bir gün geçirilebilir.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi