Berk Doğdu CHP Tepebaşı Gençlik Kolları Başkan Adayı olduğunu açıkladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Berk Doğdu CHP Tepebaşı Gençlik Kolları Başkan Adayı olduğunu açıkladı
A
a

CHP Tepebaşı Gençlik Kolları’nda Pazar günü seçim olacak. Gün Barış Sevinç, Berkem Yıldırım ve Kürşat Geçer isimlerinin ardından Berk Doğdu da aday olduğunu ilan etti.

Sütiş Eskişehir
CHP Tepebaşı Gençlik Kolları Başkan Adayı Berk Doğdu, yaklaşan seçimler öncesinde gençlik kolları üyelerine seslenerek adaylığını duyurdu. 23 yaşındaki Doğdu, Mihalıççıklı olduğunu ve Osmangazi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nde son sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam ettiğini belirtti. Son bir yıldır CHP Tepebaşı Gençlik Kolları’nda örgütten sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yaptığını ve bu sürecin kendisi için önemli bir tecrübe kazandırdığını ifade etti.

Doğdu, Türkiye'de 22 yıldır devam eden AKP iktidarının son dönemlerini yaşadığını belirterek, gençlerin bu durumun içerisinden nasıl çıkacaklarına dair endişeleri olduğunu söyledi. Bu endişeleri taşıyan gençlerle birlikte mücadele vermek amacıyla CHP Tepebaşı Gençlik Kolları Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. "Tepebaşı ilçesinde yer alan gençleri CHP Tepebaşı Gençlik Kolları çatısı altında toplamak istiyorum" diyen Doğdu, bu yönde kararlı bir hedefe sahip olduğunu dile getirdi.
18 Ağustos Pazar günü Özdilek Sanat Merkezi'nde yapılacak seçimlerde 308 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğunu belirten Doğdu, bütün gençleri oy kullanmaya davet etti. Adaylık sürecinde kendisinin dışında Gün Barış Sevinç, Berkem Yıldırım ve Kürşat Geçer’in de aday olduklarını açıkladı.

Gençlerin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Doğdu, "Gençler bir araya geldiğinde oluşacak gücü düşünmek yeterli olacaktır. Gençlerin sesini duyurmak ve hayallerimizi gerçekleştirmek için beraber hareket etmemiz lazım" dedi. Türkiye'deki gençlerin birçok sorunla karşı karşıya olduğunu, özellikle eğitim ve iş bulma konularında ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirten Doğdu, en büyük sorunun ise Türk gençlerinin haklarının yeterince savunulmaması olduğunu ifade etti. Bu problemin çözümünü gençlerin kendisinin bulacağına inandığını söyledi.
 
Kaynak : YENİGÜN GAZETESİ - SÜMEYRA BALCI
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi