Eskişehir'de afetlere hazırlık toplantıları devam ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de afetlere hazırlık toplantıları devam ediyor
A
a

Eskişehir'de afetlere hazırlık ve müdahale süreçlerinin gözden geçirildiği son toplantı, Vali Yardımcısı Adem Keleş başkanlığında yapıldı

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de olası afetlere karşı alınacak önlemler ve uygulanacak müdahale planları, Vali Yardımcısı Adem Keleş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı. Afet Güvenlik ve Trafik Grubu'nun ana çözüm ortağı olan Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıya, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Toplantıda, geçmişte yaşanan afetlerden edinilen deneyimler ışığında yeni bir değerlendirme yapıldı. Özellikle doğal afetlere karşı alınacak önlemler ve olası bir afet durumunda yapılacak çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı. Katılımcılar, afet durumunda koordinasyonun önemi, iletişimin sağlanması ve vatandaşların bilinçlendirilmesi konularında fikir alışverişinde bulundu.

Vali Yardımcısı Adem Keleş, yaptığı açıklamada, Eskişehir'in afetlere karşı hazırlıklı olduğunu belirterek, "Afetlere karşı sürekli olarak teyakkuzda olmamız gerekiyor. Bu kapsamda düzenlediğimiz toplantılarla eksiklerimizi gideriyor ve daha güçlü bir afet yönetim sistemi oluşturuyoruz. Vatandaşlarımızın da bu konuda bilinçli olması ve afet anında yapılması gerekenleri bilmesi büyük önem taşıyor" dedi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi