Eskişehir'de dev kuyruklar oluştu: Kayıtlar başladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de dev kuyruklar oluştu: Kayıtlar başladı!
A
a

Eskişehir'in eğitim markası haline gelen ESMEK, bu dönemde de yüzlerce farklı branşta eğitim imkanı sunuyor. Vatandaşlar, yeni dönemde kendilerini geliştirmek için ESMEK'i tercih ediyor. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) için 20 Eylül’e kadar sürecek güz dönemi kayıtları, şehir genelinde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Bu dönemde, ESMEK 15 farklı merkezde 250'den fazla branşta yüz yüze ve online eğitimler sunacak. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, eğitim merkezlerinin önünde uzun kuyruklar oluşturarak bu fırsattan yararlanmak istiyor.

ESMEK 300 binden fazla kursiyere eğitim verdi

Kurulduğu günden bu yana 300 binden fazla kursiyere eğitim veren ESMEK, yaz döneminde 4 binden fazla öğrenciye eğitim vermişti. Güz döneminde de geniş bir kurs yelpazesi sunan ESMEK, el sanatlarından enstrüman ve müzik kurslarına, bilişimden yabancı dil kurslarına kadar pek çok alanda eğitimler düzenleyecek. Ayrıca kişisel gelişim, eğitime destek, çocuk kursları, spor ve dans, sanat ve tasarım gibi çeşitli branşlar da kursiyerlerle buluşacak.

Alpu, Beylikova, Çifteler, İnönü, Mihalgazi, Sarıcakaya, Sivrihisar, Seyitgazi ve Mahmudiye ilçelerinde de kayıtlar başladı!

ESMEK, kent merkezindeki Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi, Turistik El Sanatları Merkezi, Yunusemre Eğitim Merkezi gibi çeşitli merkezlerin yanı sıra Alpu, Beylikova, Çifteler, İnönü, Mihalgazi, Sarıcakaya, Sivrihisar, Seyitgazi ve Mahmudiye ilçelerinde de kayıt almaya devam ediyor.

Kayıt hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, ESMEK’in resmi web sitesi olan www.esmek.eskisehir.bel.tr adresini ziyaret edebilir veya 0222 220 76 88 ve 0222 220 76 99 numaralı telefonlardan yetkililere ulaşabilirler.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi