Eskişehir'de Bahriye Üçok Eğitim Merkezi'nde yeni dönem başlıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Bahriye Üçok Eğitim Merkezi'nde yeni dönem başlıyor!
A
a

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi’nin çocuklara yönelik sunduğu ücretsiz eğitim fırsatlarından yararlanmak isteyenler için müjdeli haber geldi. Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi’nin güz dönemi kayıtları başladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi için güz dönemi kayıtları başlıyor. Merkezde, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimini destekleyen programlar yer alıyor.

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim ve etkinlikler ile çocukların gelişimine önemli katkılar sunuyor.

Kayıtlar 16 Eylül Pazartesi günü başlıyor

Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi için güz dönemi kayıtları 16 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Merkezde, uzman eğitmenler tarafından 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik akademik ve sosyal gelişimi destekleyici programlar düzenlenirken, matematik, fen bilimleri, İngilizce, Türkçe, sosyal bilgiler ve rehberlik gibi alanlarda öğrencilere eğitim desteği de veriliyor.    

Kayıt olmak için:

Ücretsiz olarak düzenlenen programlara kayıt olmak isteyenler duyuru görselinde yer alan QR kodu okutarak veya https://tinyurl.com/bahriyeucokguzdonemi linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabiliyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada “Kontenjanların dolmasının ardından kayıtlar sona erecektir. Eğitim başlangıç tarihi kayıtlar sona erdikten sonra ilan edilecektir” denildi. 

Bahçelievler Mahallesi Kumluk Sokak No:9 adresinde hizmet veren merkezdeki programlar hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 320 27 42 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.
 
 
Kaynak : Bülten - Tepebaşı Belediyesi
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi