Anadolu en iyi şekilde hazırlanıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu en iyi şekilde hazırlanıyor
A
a

TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Caner Karuk çalışmalar hakkında,” Liglerin başlamasına az bir süre kaldı en iyi rakibe hazırlanıyoruz gibi çalışıyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Yeni sezon hazırlıklarına Anadolu Üniversitesi Sahası’nda devam eden Anadolu Üniversitesi, eksiklikleri kapatmak ve form tutmak için sıkı çalışıyor. Teknik Direktör Caner Karuk, çalışmalar ve transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Karuk, “Takımızdaki oyuncular bireysel olarak sahaya çıktılar. Şehir dışından gelecek oyuncular ile birlikte takım tamamen toplanacak. Transferlerde biraz sıkıntı çektik fakat başkanımız ve yönetimimiz çok fazla mesai harcıyor halen görüşülen oyuncular var. Önümüzde maç haftası hariç az bir günümüz kaldı bu süreçte takımı en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz” dedi.

Piyasa bizi yavaşlatıyor

İlk rakibimiz Kuşadası olacak diyen Karuk,” 2. maçımız ise Kahramanmaraş bu rakiplerimizin de toplanmamış olması bizi biraz rahatlıyor. Fakat ne olursa olsun biz en iyi rakibe karşı çıkacak gibi hazırlanıyoruz. Sadece transferlerde piyasa biraz yüksek. Piyasanın yüksek olması bizi biraz yavaşlatıyor. Normalde yönetim kurulu bu konuda çok tecrübeli. Biz transfer listemizi verdik iç transferde de anlaşılan oyuncular var. Bazı oyuncular geç kalındığı için ayrılmak istediler. İnşallah hedefe oynayacak bir takım kurmak istiyoruz. İç transferdeki yapılan imzalara göre dış transfer çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi