TFF 3. Lig'deki Eskişehir temsilcimizden iddialı açıklamalar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TFF 3. Lig'deki Eskişehir temsilcimizden iddialı açıklamalar!
A
a

TFF 3. Lig'de Eskişehir'i temsil eden Anadolu Üniversitesi futbol takımı, yeni sezonunda da başarılı grafik çizmeye devam ediyor. Kuşadaspor karşılaşmasında elde ettiği galibiyetle lige iyi bir başlangıç yapan takım, hedeflerini daha yukarıya taşıdı.

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig'de yer alan Anadolu Üniversitesi’nin başarılı stoper oyuncusu Rıdvan Coşkun, Kuşadaspor galibiyeti hakkında ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Coşkun, “ Biz sessiz şekilde ligde mücadele ediyoruz. Yine sessiz sessiz ilerleyerek üst sıralarda olmayı hedefliyoruz. Ama oynadıkça futbolumuz ve aldığımız skorlarla ses getireceğiz.

 

"Biz sessiz şekilde ligde mücadele ediyoruz”

Anadolu Üniversitesi’nin 2. kaptanı olan Rıdvan Çoşkun, Kuşadaspor karşılaşmasının ardından ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Sezon için geç toplandıklarını belirten deneyimli oyuncu, “Biliyorsunuz sezon için geç toplandık. Ama takım halinde antrenmanlarımızı iyi yaptık. Sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. İlk maçlar her zaman zor. Bizde o zorluğun üstesinden geldik. Bu sene inşallah geçen senenin üzerine koyarak, takım halinde daha iyi futbol oynayıp, üst sıralarda var olmak istiyoruz. Grubumuz zor biliyoruz. Ama bu zor grupta bizde varız. Bunu söylemek istiyorum buradan. Biz sessiz şekilde ligde mücadele ediyoruz” dedi.

"Futbolumuz ve aldığımız skorlarla ses getireceğiz"

Yine sessiz sessiz ilerleyerek üst sıralarda olmayı hedefliyoruz diyerek sözlerine devam eden Coşkun,” Ama oynadıkça futbolumuz ve aldığımız skorlarla ses getireceğiz. Takımda havamız iyi. Aramıza katılan arkadaşlarımız da çok iyi. Geçen sezonda arkadaşlığımız da çok iyiydi. Bu sene de çok iyiyiz. Sanki 3-4 senedir birlikte oynuyor gibiyiz. Sahada herkes birbiri için mücadele ettiği sürece başarı gelecek. Biliyorsunuz Bölgesel Amatör Lig’den bu yana buradayım. İlk senemde şampiyon olduk. Geçen sezon başarılı grafik çizerek Play-Off oynadık. Düzenli bir kulübe sahibiz. Bu nedenle futbolcu olarak bizlerin kafası rahat oluyor” ifadelerine yer verdi. 



"Sezona 3 puanla başlamak bizim adımıza önemliydi"

ES TV’ye konuşan Anadolu Üniversitesi Takım Kaptanı Ali Fırat Kasap, “Sezona 3 puanla başlamak bizim adımıza önemliydi. Şimdi daha da üzerine koyarak aldığımız bu galibiyeti haftaya da iyi bir skorla taçlandırmak istiyoruz. Her maç bırakmadan sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hedefimiz bu ligde önce kalıcı olmak. İnşallah bundan sonra da daha güzel sonuçlarla devam etmek istiyoruz.  Lige başladık ama takımımız fizik olarak iyi olduğunu ve daha iyi yerlere geleceğini gösterdi. Takımımızda bu ligin iyi oyuncuları var. Fizik olarak daha iyi olunca sahada daha iyi işler yapacağız. Şu an takım içinde her şey çok güzel gidiyor. Kuşadası galibiyeti ile daha da güzel oldu. Bu takım bütünlüğümüzü koruduğumuz müddetçe kaliteli kadromuzla inanıyorum ki bir üst lige de çıkacağız. Bundan sonra tek hedefimiz Maraş maçı. Hafta hafta bakarak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. HM



"Play-Off’ta bu kez Anadolu Üniversitesi’ni bir üst lige çıkartacağız"

Anadolu Üniversitesi’nde attığı gol ile galibiyeti getiren Umut Akpınar, ES TV’ye konuştu. Akpınar, “İlk maçlar her zaman zor olur. Bu da zor bir maçtı. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Devamımı getireceğiz. Bu sene ki hedefimiz daha yukarılarda. Geçen sezon bildiğiniz gibi Play-Off oynadık. Bu sene inşallah daha güzel yerlere gitmek istiyoruz. Takım olarak da çok iyi çalışıyoruz. Yine takım içinde çok iyi bir arkadaşlığımız var. Teknik ekibimiz çok iyi. Havamız çok iyi. İnşallah bıraktığımız yerden devam ederek bu sene mutlu sona ulaşacağız. Geçen sene tabi ki kadro olarak çok iyi işler yaptık. Başarılı da olduğumuzu düşünüyorum. Bu sene aramıza bu ligde deneyimi daha çok olan ve kendini ispat etmiş birçok oyuncu katıldı. Bu yüzden bu sene beklentiler de arttı. Hedefimiz de daha büyük. Her beraber inşallah direkt olmazsa, Play-Off’ta bu kez Anadolu Üniversitesi’ni bir üst lige çıkartacağız” dedi.

TFF 3. Lig'de Eskişehir'i temsil eden Anadolu Üniversitesi'nin önündeki maç şu şekilde: 

TFF 3. Lig 1. Grup

15 Eylül Pazar

16.30 Kahramanmaraşspor-Anadolu Ünv.


 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi