Su Burcu Yazgı Coşkun Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun Arasında Kaç Yaş Fark Var? 

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Su Burcu Yazgı Coşkun Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun Arasında Kaç Yaş Fark Var? 
A
a

Dün akşam ilk bölümü yayınlanan Atv’nin yeni dizisi Bir Gece Masalı’nda başrolleri paylaşan Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun yaş farkı sosyal medyada gündem oldu.  Peki, Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir, kaç yaşında ve Burak Deniz arasında kaç yaş fark var?

Sütiş Eskişehir
Dün gece ilk bölümüyle gündem olan Bir Gece Masalı, komiser Mahir (Burak Deniz) ile Yörük kızı Canfeza'nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) Pamukkale'nin büyülü atmosferinde başlayıp İstanbul'da Asaf Bey konağına uzanan imkânsız aşklarını anlatıyor. Sosyal medyada ise Su Burcu Yazgı ve partneri Burak Deniz arasındaki yaş farkı tartışmalara neden oldu.  Partneri Su Burcu Yazgı Coşkun hakkında konuşan Burak Deniz, açıklamasında izleyicilerin aralarındaki uyumu fark edeceklerini düşündüğünü belirtti. Peki, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz arasında kaç yaş fark var?

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz arasında kaç yaş fark var?

15 Nisan 2005 doğumlu olan Su Burcu Yazgı Coşkun 19 yaşındadır. 17 Şubat 1991 doğumlu olan Burak Deniz 33 yaşındadır. Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun yaş farkı 14'tür.

Su Burcu Yazgı Coşkun Kimdir?

15 Nisan 2005 İstanbul doğumlu Türk sinema ve dizi-film oyuncusu...Mesleğe 2012 senesinde çocuk oyuncu olarak başladı.

Çok küçük yaştan itibaren ekranların aranılan isimlerinden biri olmayı başardı. Türkiye'de ses getiren projelerde yer alan oyuncu yıldızı parlayanlar ödülünü kucakladı.

Kardeşlerim, Bizim Hikaye, AŞk Yeniden, Sana Bir Sır Vereceğim, Kuzgun, Kara Yazı, Günahkar, Kalbim 4 Mevsim gibi TV dizilerinde oynadı. 

Ayrıca Dabbe, Bizi Hatırla , Beni Çok Sev isimli sinemafilmlerinde de rol adlı.
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi