"Kızıl Goncalar" dizisinde yeni karakter!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Kızıl Goncalar" dizisinde yeni karakter!
A
a

Türkiye'nin sevilen dizilerinden biri olan "Kızıl Goncalar", izleyicileri için yeni bir sürprizle geliyor. Dizi, başrollerindeki başarılı oyuncuların yanı sıra, yeni sezonunda güçlü bir kadro genişlemesine gidiyor. İste Kızıl Goncalar dizisine katılacak yeni isim...

Sütiş Eskişehir
Kızıl Goncalar dizisi 30 Eylül'de 2. sezonu ile ekranda olacak. Ünlü oyuncu Emin Gürsoy, dizinin yeni sezonunda "Lokman" karakterini canlandıracak. Daha önce "Aşırı Mustafa" ve "Karakomik Filmler 2: Deli" gibi başarılı projelerde yer alan Gürsoy, dizideki yeni rolü "Lokman" karakteriyle izleyicileri etkilemeye hazırlanıyor. Gürsoy'un "Kızıl Goncalar"daki performansı merakla bekleniyor. Başarılı oyunculuğu ile tanınan Emin Gürsoy, yeni karakteriyle diziyi daha da güçlendirecek gbi duruyor.

"Lokman" karakteri, dizinin genel atmosferine ve hikayesine önemli katkılar sunacak gibi görünüyor.  Özellikle dizideki Cüneyd karakteri ile bağı olacak olan karakterin özellikleri ve rolü hakkında şimdilik detaylı bilgi verilmese de, Gürsoy'un güçlü oyunculuk yeteneği sayesinde, yeni figürün diziyi daha da zenginleştireceği tahmin ediliyor. İzleyiciler, karakterin diziye nasıl dahil olacağını ve hikayede nasıl bir yer edineceğini heyecanla bekliyor.
 
Kaynak : Efe Emre Özbey
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi