Taş Kağıt Makas dizisi neden final yapıyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taş Kağıt Makas dizisi neden final yapıyor?
A
a

Televizyon dünyasındaki yoğun rekabetle mücadele eden Taş Kağıt Makas dizisi, 19. bölümüyle izleyicilere veda edecek. Senaryosunu Uğraş Güneş'in yazdığı, yönetmenliğini Volkan Keskin'in üstlendiği dizide, Ekin Koç, Serra Arıtürk, Hande Ataizi ve Ozan Güven gibi ünlü isimler yer alıyordu. Peki Taş Kağıt Makas dizisi neden final yapıyor?

Sütiş Eskişehir
Televizyon dünyasında günümüzde sık sık final kararları veriliyor. Kötü Kan ve Kör Nokta dizilerinden sonra, Taş Kağıt Makas da erken final kararı aldı. Bu iddialı dizi, 19. bölümüyle ekranlara veda edecek. Peki, Taş Kağıt Makas neden erken final yapmak zorunda kaldı?

Dizi, başlangıçta büyük beklentilerle ekranlara gelmesine rağmen, hedeflenen reyting başarısına ulaşamaması nedeniyle erken final kararı aldı. Popüler isimler Hande Doğandemir ve Uraz Kaygılaroğlu'nun kadroyla güçlendirilmesi de izleyici sayısını artırmaya yetmedi.

Son dönemde televizyon dünyasında erken final kararlarının arttığı gözleniyor. Reytingler için giderek zorlaşan rekabet ortamında, birçok iddialı proje, yeterli izleyici ilgisini çekemediği için ekranlara veda etmek zorunda kalıyor.
Kaynak : Efe Emre Özbey
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi