Son dakika: Eskişehir'de konferans sansürü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Son dakika: Eskişehir'de konferans sansürü
A
a

Eskişehir Çevre Geliştirme ve Koruma Derneği tarafından düzenlenen ve Ali Osman Önder'in konuşmacı olarak yer alacağı konferans, son dakika kararıyla iptal edildi. Bu durum, şehirde büyük bir tepkiyle karşılanırken, konuşmacı Önder de yaşananları sert bir dille eleştirdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Çevre Geliştirme ve Koruma Derneği'nin Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon'da Ali Osman Önder'in gerçekleştireceği konferans yine Eskişehir Çevre Geliştirme ve Koruma Derneği tarafından gerekçe gösterilmeksizin programa 1saat kala iptal edildi. 

Dinleyiciler konferansın iptal olmasını büyük bir tepkiyle karşılarken İstanbul'dan Eskişehire gelen konuşmacı Önder, "Biz buraya propaganda için gelmedik. Biz halkı ilgilendiren konularda konuşmaya yapmak istedik. Ne iktidar ne muhalefet tarafındayız. Bu konuşma burada olmayacaksa biz bunu meydanlarda yine yaparız" dedi.

Taşbaşı Kültür Merkezi'nde iptal edilen konferans nedeniyle tepki gösteren dinleyiciler, konuşmacı Ali Osman Önder öncülüğünde Hamamyolu Caddesi'nden alkışlar eşliğinde yürüyerek H amamyolu Yediler Parkı'na ulaştılar.

 İnsanlık için el ele sloganları eşliğinde konuşmasını yapan Önder, "Sevgili gençler, büyüklerim buraya sizler için geldim. Sizler bugün gülüyorsunuz ama yarın çok ağlarsınız çünkü yeni dünya düzenini getirmek istiyorlar. Türkiye, Yeni Dünya düzeninin pilot bölgelerinden birisi. Ormansız, hayvansız, topraksız, gıdasız tarımsız bir Türkiye var etmek istiyolar. Bugün ekemediğiniz toprağa yarın sizi ekerler.  Burada maç olsa, dizi olsa hepiniz gelirdiniz ama bu gerçeklere kulağınızı kapattığınız sürece bugünleri bir daha bulamazsınız. Yeni baskılara uyanık olun, kafanızı provokatif yayonlardan kaldırın. 2025'e kadar uyandınız uyandınız..." ifadelerine yer verdi. 
Kaynak : MUHABİR - EFE EMRE ÖZBEY
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi