Öğrencilerin ödül heyecanı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Öğrencilerin ödül heyecanı
A
a

Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu ve ESGROUP protokolü ile

Sütiş Eskişehir
Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu ve ESGROUP protokolü ile hazırlanan geleneksel hale gelmiş 3.Liseler Arası Tiyatro Şenliği muhteşem bir ödül töreni ile sona erdi.
Yaklaşık 15 gün süren temsillerin sonunda yapılan değerlendirme sonunda 12 öğrenci jüri özel ödülü, 20 öğrenci övgüye değer oyuncu ödülü, 6 öğrenci de umut Vaat Eden oyuncu ödülü aldılar.
Okullarımızdan En İyi Koreografi Ödülünü, Eskişehir Fatih Fen Lisesi; En İyi Makyaj Ödülünü, Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi; En İyi Afiş Gazi Kız Teknik Ve Meslek Lisesi, En İyi Işık Efekt Ödülünü Eskişehir Toki Savaş Kubaş Anadolu Lisesi ve Eti Sosyal Bilimler Lisesi; En İyi Müzik, Eskişehir Toki Savaş Kubaş Anadolu Lisesi, Eğitimciler Güzel Sanatlar Ve Spor Lisesi ve Prof.Dr. Orhan Oğuz Anadolu Lisesi, En İyi Kostüm Eskişehir Toki Savaş Kubaş Anadolu Lisesi; En İyi Dekor, Salih Zeki Anadolu Lisesi ve Eskişehir Toki Savaş Kubaş Anadolu Lisesi; En İyi Metin Seçimi Atatürk Lisesi Ve Eti Sosyal Bilimler Lisesi; En İyi Ezber İlimler Lisesi Eğitimciler Güzel Sanatlar Ve Spor Lisesi; En Dinamik Ekip, Ticaret Meslek Lisesi Diş Perisi; En İyi Grup Uyumu Ansable Cumhuriyet Lisesi: En İyi Oyun Beşikteki Yalan oyunuyla Muzaffer Çil Anadolu Lisesi, en iyi yönetmen ödülünü de Muzaffer Çil öğretmenlerinden Bilal Akan Ve Emel Ergün paylaştılar.
Tiyatro Şenliğine Vali Yardımcısı Azmi Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Odunpazarı Belediye Başkanı Yardımcısı İlhami Atik, Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr. Nadir Suğur, NEO AVM MFI Partners adına Pınar Kayalıdere, ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş, ESGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Pekgöz ve çok sayıda tiyatro sever öğrenci katıldı.
Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu’ndan Nihal Bağcı ve Hüseyin Akçar tarafından sunulan ödül töreninde açılış konuşmasını Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr. Nadir Suğur yaptı. Konuşmasında Suğur, öğrencilerin mutluluğuna ortak olduklarını belirtti ve bütün protokol ortaklarına teşekkürlerini iletti. Öğrencilerin çok heyecanlı olduğu gözlemlenen ödül töreninde başarılı olan öğrenciler arkadaşlarından bol bol alkış aldılar.
 
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi