Karikatürist Atila Özer anılacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karikatürist Atila Özer anılacak
A
a

Tepebaşı Belediyesi pek çok ulusal ve uluslararası başarıya imza atan ve kurduğu Karikatür Sanatını Araştırma ve Uygulama Merkezi ve buna bağlı olarak

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediyesi pek çok ulusal ve uluslararası başarıya imza atan ve kurduğu Karikatür Sanatını Araştırma ve Uygulama Merkezi ve buna bağlı olarak açılan Eğitim Karikatürleri Müzesi’nin Müdürlüğü’nü yürüten Prof. Atila Özer için anma etkinliği düzeliyor.
Karikatürist Atila Özer’in eşi Vicdan Özer Bulunmaz tarafından müzeye çevrilen evi “Prof. Atila Özer Karikatür Müze Evi” nin açılışının da yapılacağı anma etkinlikleri yerel ve ulusal birçok karikatürist ve karikatür severleri bir araya getirecek. 20 Nisan Cumartesi saat 18.30’da Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası Sanat Galeri’sinde gerçekleştirilecek olan sergi açılışı ve kitap tanıtım kokteyl ardından 21 Nisan Pazar 15.00’da Şeker Mh. Şeker Evleri Lületaşı Sk. No: 21’de Prof. Atila Özer Karikatür Müze Evi açılışı gerçekleştirilecek. Belçikalı Karikatüristler sergisi 27 Nisan’a kadar açık kalacak. (HM)
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi