Eskişehirspor için kritik sınav bugün

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için kritik sınav bugün
A
a

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Eskişehirspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı-Siyahlılar, bugün 3. Lig ekibi İnegöl Kafkasspor ile yapacağı hazırlık maçıyla sezon öncesi form durumunu test edecek.

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor hazırlık maçları kapsamında bugün 3. Lig ekibi İnegöl Kafkas ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00’de Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde oynanacak. 

Rakip İnegöl Kafkas

Sezona 3. Lig hedefiyle hazırlanan Eskişehirspor’da hazırlık maçları yeniden başlıyor. Geçtiğimiz hafta 2 hazırlık maçı yapan Kırmızı Şimşekler bu haftayı da 2 maç yaparak geçirecek. Eskişehirspor bugün tesislerinde ölçü olabilecek bir maça çıkacak. Kırmızı Şimşekler, 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bursa temsilcisi İnegöl Kafkasspor’u tesislerinde ağırlayacak. 

Cumartesi de maç var

İnegöl Kafkas ile oynanacak olan mücadele taraftara kapılı olarak oynanacak. Eskişehirspor bu maçın ardından 14 Eylül Cumartesi günü ise sahasında Eskişehir Süper Amatör Küme ekiplerinden Alpagut Sümerspor ile yine tesislerinde bir hazırlık karşılaşmayı yapacak. Es Es, 18 Eylül’de ise yine kendi tesislerinde Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nişantaşıspor ile hazırlık maçı yapacak.

Şimşekler mesaiye devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig’in başlamasına 1 aydan az bir süre kalırken Eskişehirspor çalışmalarını sürdürüyor. Siyah Kırmızılı ekip Teknik Direktör Ergun Ortakcı önderliğinde dün bir antrenman gerçekleştirdi. Koşu ve ısınma turuyla başlayan antrenman top çalışmasıyla devam etti. Şimşekler son bölümde koordinasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Eskişehirspor bugünü ise hazırlık maçı yaparak geçirecek.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi