Eskişehirspor’dan güçlü dönüş: "Fikstür bizi etkilemez"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’dan güçlü dönüş: "Fikstür bizi etkilemez"
A
a

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Eskişehirspor, izninin ardından yeniden antrenmanlara başlıyor. Geçtiğimiz Cuma günü Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile yapılan hazırlık maçının ardından kısa bir mola veren Kırmızı Şimşekler, bugün tesislerinde toplanarak yoğun bir hazırlık dönemine giriş yapacak

Sütiş Eskişehir

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Eskişehirspor'da izin dönemi sona erdi. Kırmızı Şimşekler, geçtiğimiz Cuma günü Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile gerçekleştirdikleri hazırlık maçının ardından izne çıkmıştı. Bugün, takım tesislerinde yeniden bir araya gelecek ve antrenmanlarına başlayacak. Eskişehirspor’u bu hafta yoğun bir program bekliyor.



Şampiyonluk Hedefi Net: ‘Fikstür Sorun Değil, Önemli Olan Mücadele’

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mert Albayrak, Keçiören Bağlum maçının ardından ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Albayrak, takımın başarılı bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirterek, “Kondisyon olarak iyi durumdayız ve ligin başlamasına daha bir ay var. Şu an için öngördüğümüz sıkıntılar yok. Hedefimiz sezon sonunda şampiyon olarak ligi bitirmek. Fikstür veya rakiplerin bizim için önemi yok; önemli olan sahadaki performansımız” dedi.



Yönetimden Sponsorluk ve Motivasyon Mesajı: ‘Yene Yene Başarıya Ulaşacağız’

Eskişehirspor Başkan Vekili Niyazi Çelik, takımın sponsor ve reklam çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çelik, “Led ve kuşak reklamlarımızı satışa sunduk ve şu ana kadar 40-50 tanesini sattık. Sponsorluk görüşmelerimiz devam ediyor. Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz ve futbol takımımız şu an istediğimiz gibi ilerliyor. Sezon boyunca galip gelmeye devam edeceğiz. Fikstürümüz zorlu olsa da, bu bizim için bir bahane değil. Yene yene hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Eskişehirspor, yeni sezon için büyük bir motivasyon ve kararlılıkla hazırlıklarını sürdürüyor. Taraftarlar, bu sezon sahada mücadele eden ve başarılı sonuçlar elde eden bir takım izleyeceklerinin sinyallerini alıyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi