Eskişehir'de zehir operasyonu: 51 kişi yakalandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de zehir operasyonu: 51 kişi yakalandı
A
a

Eskişehir’de uyuşturucu ile mücadele kapsamında polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, son bir hafta içinde önemli sonuçlar elde edildi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de polis ve jandarma ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. 9-16 Eylül tarihleri arasında yürütülen çalışmalar sonucunda 51 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde geniş çaplı bir uyuşturucu operasyonu düzenledi. Bu süre zarfında, toplam 27 ayrı olaya müdahale edildi. Operasyonlarda 51 kişi gözaltına alınırken, 3 kişi tutuklandı ve 48 kişi serbest bırakıldı.

Ekipler, uyuşturucu ve suç unsurlarını hedef alarak, 48,33 gram metamfetamin, 140 sentetik ecza hapı, 145 kök kenevir bitkisi, 672,21 gram esrar, 250 litrelik su varili, 231,18 gram bonzai, bir uyuşturucu kullanma aparatı, 3 sarma kağıdı (çarşaf), 1 av tüfeği, 1 tabanca, 1 şarjör ve 10 tabanca fişeği ele geçirdi.

Bu operasyon, Eskişehir'de uyuşturucu ile mücadelede kararlılığın ve etkinliğin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi