Eskişehirlilere önemli duyuru: 35 noktada kayıtlar başladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirlilere önemli duyuru: 35 noktada kayıtlar başladı!
A
a

Tepebaşı Belediyesi'nin yetişkin kursları için kayıtlar 17 Eylül Salı günü başlıyor. Eskişehir'deki 35 farklı noktada düzenlenecek kurslar, 21 farklı branşta olacak

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, yetişkinler için sunduğu çeşitli kurslar için kayıtların başladığını duyurdu. Kurslar, Eskişehir’in merkez ve kırsal bölgelerinde bulunan 35 farklı noktada düzenlenecek. Toplamda 21 farklı branşta açılacak olan kurslar, hem Belde Evleri’nde hem de Deneyimli Kafeler’de yapılacak.

Kurslar ve Branşlar

Katılabileceğiniz kurslar arasında kırk yama, makrome, örgü, amigurumi, ev mefruşatı, giyim, kağıt rölyef, dantel anglez, iğne oyası, ahşap boyama, keçe aksesuarları yapımı, punch, dekoratif el sanatları, takı tasarımı, kağıt yapımı, sepet örgücülüğü, seramik, çini tasarımı, oyuncak tasarımı, tecvidli Kur’an okuma, yağlı boya resim çalışması ve kara kalem resim çalışması yer alıyor.

Kayıt Bilgileri

Kayıt işlemleri 17 Eylül Salı günü itibarıyla online olarak yapılabilecek. Başvurular için bu linke tıklayarak veya görseldeki QR kodunu tarayarak kayıt formuna ulaşabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isteyenler, 0 (222) 211 40 00/ 4200-4205 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler.

Kursların Yapılacağı Noktalar

Kurslar, Eskişehir merkez ve kırsal mahallelerinde bulunan şu Belde Evleri ve Deneyimli Kafeler’de gerçekleştirilecek:

  • Belde Evleri: Aşağı Söğütönü, Bahçelievler, Çamlıca, Çukurhisar, Esentepe, Fatih, Fevzi Çakmak, Gazi Mustafa Kemal Paşa, Güllük, Gündüzler, Hasan Ali Yücel, Hedef Batıkent, Mustafa Kemal Paşa, Ömerağa, Sıraevler, Sütlüce, Şarhöyük, Şirintepe, Tombakzade, Tunalı, Uluönder, Yeşiltepe, Yukarı Söğütönü.

  • Deneyimli Kafeler: Zincirlikuyu, Zişan Kızılcıklı, Ahmet Bilek, Ali Rıza Efendi, Aşağı Söğütönü, Çamlıca, Keskin, Nasuh Akar, Sinan Alağaç, Şair Rasim Köroğlu ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Gürsel Demir.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi