Eskişehirspor Kulübü’ne AK Parti'den destek ziyareti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Kulübü’ne AK Parti'den destek ziyareti
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili, Eski Kulüp BaşkanıNebi Hatipoğlu ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, cumartesi günü Eskişehirspor Kulübü’nü ziyaret etti

Sütiş Eskişehir
Cumartesi günü, Eskişehirspor Kulübü’ne önemli bir ziyaret gerçekleşti. AK Parti Eskişehir Milletvekili ve eski Eskişehirspor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu ile AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehirspor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Hatipoğlu ve Albayrak, kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek takımın hazırlık maçını izleme fırsatı buldular.

Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Hatipoğlu ve Albayrak, öncelikle kulübün mevcut durumu ve hazırlık süreçleri hakkında bilgi aldılar. Eskişehirspor'un bu sezonki hedefleri, transfer çalışmaları ve hazırlık maçlarındaki performansları üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı.

Maçın ardından bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Hatipoğlu ve Albayrak, kulüp yetkililerine sezon öncesinde gösterdikleri çaba ve başarılardan dolayı teşekkür ederken, Eskişehirspor’a olan desteklerinin devam edeceğini belirttiler. Ziyaret sırasında, takımın ihtiyaçları ve kulübün gelecekteki projeleri hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu.

"Eskişehirspor’un başarısı için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz”

Nebi Hatipoğlu, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’un bu sezonki performansını yerinde görmek ve kulüp yetkilileriyle doğrudan görüşmek bizler için büyük bir memnuniyet kaynağı oldu. Kulübümüzle ilgili detaylı bilgi aldık ve desteğimizi yeniledik. Eskişehirspor’un başarısı için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi