TFF 3. Lig’de üzen sonuç: Eskişehir temsilcisi puan alamadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TFF 3. Lig’de üzen sonuç: Eskişehir temsilcisi puan alamadı!
A
a

Anadolu Üniversitesi, TFF 3. Lig 1. Grup'ta geçen haftaki galibiyetinin ardından bu hafta deplasmanda Kahramanmaraşspor'a konuk oldu. Ancak karşılaşmadan istediği sonucu alamayan üniversite ekibi, ligde ilk mağlubiyetini tattı.

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig 1. Grup’ta ilimizi temsil eden Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz pazar günü ligin 2. haftasında Kahramanmaraşspor ile deplasmanda karşılaştı. İlk haftaya galibiyet ile başlayan üniversitesi ekibi, bu sefer ise haftayı puansız kapattı.

İlk devre sessizdi

TFF 3. Lig’in 2. haftasında temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz pazar günü Kahramanmaraşspor ile Kahramanmaraş Batıpark Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Saat 15.30’da başlayan müsabakanın ilk devresinde 2 takım da birbirine karşı üstünlük sağlamakta güçlük çekti. İlk devre öne geçerek skor avantajını yakalamak isteyen Anadolu Üniversitesi, tehlikeli ataklar gerçekleştirse de yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. Ev sahibi takım da istediği oyunu oynayamayınca 1. devre 0-0 eşitlik ile sona erdi.

Beraberliği koruyamadık

Karşılaşmanın 2. yarısında 2 takımda yaklaşık bir 10 dakika dengeli bir oyun sergilerken 70. dakikalara geçildiğinde ev sahibi takım vites yükseltti. Maraş ekibi 78. dakikaya gelindiğinde ise aradığı golü buldu. Oyuna 46. dakikada dahil olan Batuhan Varlık, takımını 1-0 öne geçiren skoru kaydetti. Golden sonra kapanan Kahramanmaraşspor, Anadolu Üniversitesi çok bastırsa da kalesini gole kapatmayı başardı ve müsabaka 1-0 Kahramanmaraşspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuç ile birlikte temsilcimiz TFF 3. Lig’in 2. haftasında ilk mağlubiyetini alırken haftayı da puansız kapattı.

Kahramanmaraşspor

Olcay Toplu    
Bilal Özer
Emre Kars
Ali Osman Karnapoğlu
Burak Özsoy
Birhan Vatansever
Emre Aydın ( ’77 Mikdat Can Türkmen)
Mustafa Arda Mutlu ( ’46 Adar Aygür)
Serdar Yıldırım
Yasin Reis
Berkcan Cengiz ( ’46 Batuhan Varlık ’88 Berke Tambay)
TD: Kadir Ardıç

Anadolu Üniversitesi

Erdem Çakaltarla    
Gani Burgaz (’73 Abdullah Şahin)
Berkay Çakır
Rıdvan Coşkun
Ali Fırat Kasap
Umut Akpınar (‘72 Berkay Güntay)
Mesut Saray
Deniz Karadeniz
Mustafa Diler  (’85 Umut Demir)
Uğurcan Bekçi (‘46 Emrah Tacir)
Tayyip Mevlüt Kaya
TD: Caner Karuk

Stat: Kahramanmaraş Batıpark Stadyumu
Hakemler: Abdülselam Koçak, Erdem Tanış, Hasan Ata, Faruk Küstül
Sarı Kartlar: Anadolu Üniversitesi (Mustafa Diler ’12, Berkay Çakır ’37, Umut Demir 90+2) Kahramanmaraşspor ( Batuhan Varlık ’49, Yasin Reis ’56, Berke Tambay 90+7) 
Goller: 78’ Batuhan Varlık
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi