Eskişehirli sanayici ve eşi KKTC'de kaza kurbanı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli sanayici ve eşi KKTC'de kaza kurbanı!
A
a

Eskişehirli iş insanı Saadetin Baykul ve eşi Melahat Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de bulunan Baykullar Rulman A.Ş. kurucusu Saadettin Baykul ve eşi Melahat Baykul, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Girne’deki Mutlukaya-Tuzla anayolunda ZRJ 673 plakalı kiralık araçla Enkomi Ören Yeri bölgesinde karşı şeritten gelen 66 yaşındaki Mustafa Kimyalar yönetimindeki JG 204 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışma sonucu araçta bulunan 63 yaşındaki Melahat Baykul’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan Sadettin Baykul, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sadettin Baykul yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araçta bulunan Necla Ovalı (62) ve Rahmi Ovalı (64) ile JG 204 plakalı araç sürücüsü Mustafa Kimyalar’ın (66) Gazimağusa Devlet Hastanesi Acil Servisinde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. 

BAYKULLAR RULMAN A.Ş’DEN AÇIKLAMA

Baykullar Rulman A.Ş sosyal medyada hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Şirketimizin kurucusu ve değerli büyüğümüz Sadettin Baykul ile kıymetli eşi Melahat Baykul'u Kuzey Kıbrıs'ta geçirdikleri elim bir trafik kazasında kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sadettin Baykul'un vizyonu ve liderliği, şirketimizin bugünlere gelmesinde önemli bir rol oynamış ve hepimize ilham kaynağı olmuştur. Bu büyük kaybın derin hüznü içerisindeyiz. Tüm çalışma arkadaşlarımıza ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyor, birlik içinde bu zor günleri aşacağımıza inanıyoruz.”

Öte yandan kaza sonrası tedavisi tamamlanan JG 204 plakalı araç sürücüsü Mustafa Kimyalar tutuklandı.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi