Eskişehir'de kadınları sevindirecek ücretsiz hizmet!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kadınları sevindirecek ücretsiz hizmet!
A
a

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, kadınların yaşam kalitesini artırmak ve çeşitli zorluklarla başa çıkmalarına yardımcı olmak amacıyla Kadın Danışma Merkezi'ni faaliyete geçirdi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, Kadın Danışma Merkezi'ni faaliyete geçirdi.

Merkez, kadınlara psikososyal ve psikolojik destek, hukuki danışmanlık ve beslenme rehberliği gibi kapsamlı hizmetler sunarak önemli bir destek noktası haline geliyor.

Kadına yönelik şiddet ve ayrımcılıkla mücadele amacı güden bu merkez, kadınların kendilerine ve çevresine dair farkındalıklarını artırmayı hedefliyor. Merkezde sunulan hizmetler arasında, bireylerin duygusal ve psikolojik durumlarına yönelik profesyonel destek, hukuki danışmanlık ve beslenme alanında rehberlik yer alıyor. Ayrıca, çiftler ve aileler için uyum ve iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar da yürütülüyor.

Uluönder Mahallesi Cansen Sokak A Blok no:5/2 adresinde hizmet veren Kadın Danışma Merkezi’nden ücretsiz olarak yararlanmak isteyenler, 0 (222) 211 40 00 / 8917 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirler. Tepebaşı Belediyesi, bu merkez aracılığıyla kadınların daha sağlıklı ve destekleyici bir ortamda yaşamalarını sağlamayı amaçlıyor.

Kaynak : MUHABİR - EFE EMRE ÖZBEY
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi