Eskişehirsporlulara seslendi: Bambaşka olacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlulara seslendi: Bambaşka olacak!
A
a

Eskişehirspor’un teknik asbaşkanı Safa Üstünbaş, ES TV’ye yaptığı açıklamalarda takımın mevcut durumunu ve gelecekteki hedeflerini paylaştı. Taraftarlara umut veren Üstünbaş, "Çok iyi bir takım oluşturduk ve sahalarda ayak basmadık yer bırakmayacak bir ekip izleteceğiz" dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da Teknik asbaşkanı görevini yürüten Safa Üstünbaş, ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Taraftara seslenen Üstünbaş, “Taraftarımızın içi rahat olsun. Çok iyi bir takım oluşturduk. Sahalarda ayak basmadığı yer bırakmayacak bir takım izleyeceğiz” dedi. 



Kazanma alışkanlığı oluşuyor

Keçiören Bağlum maçı sonrası ES TV’ye konuşan Üstünbaş, “4’üncü maçımızı oynadık. Keçiören Bağlum maçı ölçü maçı oldu. Güzel bir karşılaşmaydı. Yine kazandık, kazanma alışkanlığı olması sevindirici. Takım yavaş yavaş oturuyor. Futbolcularımız birbirini tanımaya başladı. Sezon başına kadar 10-12 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz” dedi. 

Koşan bir takımız

Transferi kapattıklarını söyleyen Üstünbaş, “17 transfer yaptık, 2 futbolcumuzla yola devam ettik ve 5 futbolcu altyapımızdan A takıma dahil ettik. Transfer sezonunu kapattık diyebilirim. Sakatlık veya başka bir aksilik olmadığı sürece transfer yapmayacağız. Sahada ayak basmadığı yer bırakmayacak bir takım izleyecek taraftarımız. Sahada durmadan pres yapan bir takımımız var. Taraftarımız içi rahat olsun çok bir takım izleyecek” dedi. (Ahmet Deniz Canoruç)



Şehir şampiyonluk yaşayacak

Es Es’e geri dönen Arda Okumuş ES TV’ye açıklamada bulundu. Arda, “Takım olarak bu sezon lige iyi odaklandık. Tüm hazırlık maçlarından da galip ayrıldık. Bu bizi memnun ediyor. Daha yolun başındayız. Önümüzde birçok hazırlık maçı var. Hepsinden ders çıkararak ilerleyeceğiz. Sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Şu an güzel bir ortam yakaladık. İyi bir arkadaşlık var. Abi kardeşlik her şey güzel. Umarım tüm sezona yayacağız. Beklenen şampiyonluğu İnşallah bu sene bu şehre getireceğiz. Hocamız bizle birebir etkileşime giriyor. Herkesin yapmak istediği aklında. Devre arasında benimle konuştu. Zaman zaman uyarıyor. İyi bir iletişim var hocanın bizimle. Umarım böyle devam eder. Bu sene basan ısıran, istekli bir Eskişehirspor izletmek istiyoruz. Şu anda hedefimiz bu Ben hedefe çok inanıyorum. İnandığım için buradayım zaten. Şehir hak ettiği şampiyonluğu yaşayacak.” dedi. 
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi