Eskişehir Amatör Sporu'na yeni yatırımlar: Sadri Atam'dan açıklamalar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Amatör Sporu'na yeni yatırımlar: Sadri Atam'dan açıklamalar
A
a

Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda (EASKF) gerçekleştirilen olağan genel kurulda, mevcut başkan Sadri Atam, tek listeyle girdiği seçimde yeniden güven tazeledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (EAKSF) geçtiğimiz cumartesi günü genel kurul yapıldı. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılan kurula 191 kişi katılırken 191 oy ile mevcut Başkan Sadri Atam, tekrar seçildi.

Önce konuşma yaptı

Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda geçtiğimiz cumartesi günü genel kurul yapıldı. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılan kurulda seçime tek liste ile girildi ve mevcut Başkan Sadri Atam tekrar aday oldu. Seçimden önce açıklamalarda bulunan Sadri Atam, “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. 2021 yılından itibaren ülkemiz önce pandemi sonrasında depremler nedeniyle birçok sıkıntı çekti. Biz de bu sıkıntılardan etkilenirken elimizden geldiğince mağdur olan kişilere yardım eli uzatmaya çalıştık. Fakat şu an oynana müsabakalarda ufak tefek aksaklıklar haricinde başka bir problemimiz yoktur” dedi.

Tesis sıkıntısı var

Belediyelerimiz ve taban birlikleri ile üst düzey ilişkimiz var diyerek sözlerine devam eden Atam, “Amatör spora destek olan herkese teşekkür ediyorum. Biz, hiçbir siyasi partinin federasyonu olmadık ve sadece işimizi yapmaya çalıştık. Bu süreçte eksikliklerimiz de oldu bunu de her yere dile getirdik. Şu an en büyük eksikliğimiz tesis eksikliği. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Hasan Doğan Sahası’nın zemini değişiyor ve soyunma odalarında talimat var bu ay sonu bitecek. Büyükşehir Semt Sahası’nda ise ihale süreci var orada da zemin değişecek ve yılbaşında bitmiş olacak. Behiç Erkin Sahası kullanılma açılıyor” dedi.

Spor evi kurulacak

Muttalıp Sahası’nın da zemini değişecek diyen Atam, “Abdurrahman Temel ise ışıklandırmalar ile birlikte gece maç oynanmaya hazır hale gelecek. Öte yandan biz sadece futbolcu da yetiştirmiyoruz. Öncelikli amacımız vatana ve milletine faydalı gençler yetiştirmek. Bu süreçte kulüplerimizin de imkanlarını artırarak yüklerini hafifletmek istiyoruz. Buna ek olarak artık kesinlikle amatör spor evi yapmamız lazım. Son olarak ise mevcut binamız artık ihtiyacımıza cevap vermiyor. Alanlardan Allah razı olsun fakat artık yeni bir binaya ihtiyacımız var” diyerek sözlerini noktaladı.

Herkese teşekkür etti

Başkan Sadri Atam’ın konuşmasının ardından genel kurulda oylama işlemince geçildi. 191 kişinin katıldığı seçimde 191 oy kullanılırken mevcut Başkan Sadri Atam tekrar göreve seçildi. Atam, önümüzdeki 3 sene boyunca yine Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı yapacak. Tekrar başkan seçilen Sadri Atam, genel kurula katılan herkese teşekkür ederek her zaman daha iyi çalışacaklarını belirten bir kapanış konuşması da gerçekleştirdi. Teşekkür konuşmasının ardından yapılan genel kurul ise son buldu.

2021-2024 Sadri Atam Yönetim Kurulu listesi

Başkan: Sadri Atam

Yönetim Kurulu Asil
Ömer Türedi
Turgay Çankaya
Erkan Midilli
Eray Saygı
Murat Gürsengil
Adnan Uysal
Fatih Kuzu
Turgay Yarar
Cengiz Karapınar
Ayhan Ünlüce
Nevzat Aslan
Ethem Üzer
Bekir Kalkan
Mutlu Er

Denetim Kurulu Asil

Muhammet Bayrak
Mustafa Alper
Hikmet İlkerengil
 
Disiplin Kurulu Asil

Canan Arı
Kasım Karakaş
Salim Tarım

TASKK Üst Kurul Delegeleri

Ahmet Bingöl
Murat Tümer
Ömer Türedi
Hilmi Yıldırım
Ethem Üzer
Seyfi Dübek
Erkan Midilli
Ali Yanık
Gürol Bakırcı
Mehmet Göcen
Mehmet Ali Hünerlier
 Onur Kurulu
Oğuzhan Özen
İsmet Ertuğrul
Hüdai Doğu
İsa Melih Batur
Evren Olcay
Savaş Hancı
Uğur Tepe
Serhat Hamamcı
Haydar Çorum
Rüştü Varuer
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi