Cansız bedeni bulunan Narin olayında 21 kişi gözaltına alındı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cansız bedeni bulunan Narin olayında 21 kişi gözaltına alındı!
A
a

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Taşvantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedi, 19 gün süren arama çalışmalarının ardından ölü olarak bulundu.

Sütiş Eskişehir
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Taşvantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra ölü olarak bulunan Narin Güran olayıyla ilgili olarak 21 kişi gözaltına alındı. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nın koordinasyonunda, çeşitli kamu kurumlarından oluşan özel ekipler tarafından yürütülen arama çalışmaları, Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunduğu 19 gün süresince kesintisiz devam etti. Sabah saatlerinde, 8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedi, köyden yaklaşık 3 kilometre mesafedeki Eğer Tutmaz Deresi kenarında çuval içinde bulundu. İlk incelemelerin ardından cenaze, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Cenazenin bulunmasının ardından Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 21 kişiyi gözaltına aldı ve gözaltına alınan kişilerin jandarmadaki sorguları sürüyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 21 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Tunç, "Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Taşvantepe Mahallesi'nde ölü bulunan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma detaylı bir şekilde yürütülmektedir. Bu üzücü olayın aydınlatılması amacıyla Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir Cumhuriyet başsavcıvekili ve üç Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir. Narin Güran ile ilgili otopsi işlemleri devam etmektedir. Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüpheli gözaltına alınmıştır. Narin kızımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde bilgi verdi.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi