Eskişehir'de çocuklara matematiği sevdiren eğitim!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de çocuklara matematiği sevdiren eğitim!
A
a

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi'nin Matematik Evi, matematiği sıkıcı bir ders olmaktan çıkarıp eğlenceli bir öğrenme deneyimine dönüştürüyor. Çocuklara yönelik sunduğu yaratıcı eğitim metotları sayesinde matematik, origami ve mantık problemleri gibi etkileşimli araçlarla öğreniliyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi’nin Matematik Evi, çocuklara matematiği eğlenceli ve etkileşimli yöntemlerle öğretme fırsatı sunuyor. Eğitimler, origami, mantık problemleri ve materyal destekli ispatlar gibi yenilikçi tekniklerle matematiği kolay ve zevkli bir hale getiriyor.

Açıldığı günden bu yana 13.308 kişi tarafından ziyaret edilen merkez, yaz dönemi kurslarında da yoğun ilgi görüyor. İlkokul ve ortaokul öğrencileri için ücretsiz olarak sunulan eğitimlerde, Japon Donguri yöntemi gibi merak uyandıran teknikler kullanılıyor.

Bahçelievler Mahallesi Medeniyet Sokak'taki Matematik Evi, yaş sınırlaması olmaksızın herkese ücretsiz hizmet veriyor ve yaz dönemi kurslarında 85 öğrenci eğlenerek matematik öğrenmenin keyfini çıkarıyor.

Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi