El emeği ürünlerin sergisine yoğun ilgi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç El emeği ürünlerin sergisine yoğun ilgi
A
a

Büyükşehir Belediyesi’nin Sultandere Eğitim Merkezi’nde düzenlediği kurslarda yapılan el işi ürünler, eğitim merkezinde açılan yılsonu sergisinde Eski

Sütiş Eskişehir
Büyükşehir Belediyesi’nin Sultandere Eğitim Merkezi’nde düzenlediği kurslarda yapılan el işi ürünler, eğitim merkezinde açılan yılsonu sergisinde Eskişehir halkının beğenisine sunuldu.
 
 
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Eğitim ve Beceri Kurslarında bir eğitim yılı sonu sergisi de Sultandere Eğitim Merkez’inde açıldı. Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile mesleki beceri kurslarının düzenlendiği merkezlerden olan Sultandere Eğitim Merkezi’nde eğitim döneminin tamamlanması nedeniyle yılsonu karma sergisi açıldı. Yemek, oyuncak, mefruşat, el nakışı, giyim kursuna katılanlar yıl boyu uzman eğitmenler eşliğinde ürettikleri eserleri açılan sergide beğeniye sundular. 435 öğrencinin el emeği göz nuru eserlerinin beğeniye sunulduğu sergi 31 Mayıs’a kadar Büyükşehir Belediyesi Sultandere Eğitim Merkezi’nde gezilebilecek. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi