Bu yılın teması Hazreti Peygamber ve İnsan Onuru

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu yılın teması Hazreti Peygamber ve İnsan Onuru
A
a

Vali Dr. Kadir Koçdemir, Kutlu Doğum Haftasının açılışı dolayısıyla İl Müftüsü Niyazi Ersoy başkanlığındaki Kutlu Doğum Düzenleme Komisyonu üyeleri il

Sütiş Eskişehir
Vali Dr. Kadir Koçdemir, Kutlu Doğum Haftasının açılışı dolayısıyla İl Müftüsü Niyazi Ersoy başkanlığındaki Kutlu Doğum Düzenleme Komisyonu üyeleri ile bir araya geldi.
 
Koçdemir daha sonra Kutlu Doğum Haftası açılış törenine katıldı. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezindeki törene Koçdemir’in yanı sıra Milletvekili Salih Koca, şehir protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende açılış konuşmasını İl Müftüsü Niyazi Ersoy yaptı. Bu sene haftanın teması olarak belirlenen ‘Hazreti Peygamber ve İnsan Onuru’ konulu sunumun ardından, din görevlisi Fatih Erdem’in Kur’an-ı Kerim Tilavetinde bulundu.
 
ÖDÜLLER DAĞITILDI
 
Törende İl Müftülüğünün düzenlediği şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece girenlere ödülleri takdim edildi. Birinci gelen öğrenciler ödüllerini Vali Dr. Koçdemir’den alırken, ikincilere ödülleri Milletvekili Koca tarafından verildi. Üçüncü gelenlere İl Müftüsü Niyazi Ersoy ve İl Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, mansiyon almaya hak kazananlara ise İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf Balcı ödül verdi. (HM)
 
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi