BABAM

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BABAM
A
a

Tiyatro Şenliğimizde öğrencilerimiz birbirinden güzel oyunları başarıyla sahneliyorlar. Eti Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, okul öğretmenleri Sühe

Sütiş Eskişehir
Tiyatro Şenliğimizde öğrencilerimiz birbirinden güzel oyunları başarıyla sahneliyorlar. Eti Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, okul öğretmenleri Süheyla Evecen’in yönetiminde Müjdat Gezen’in Babam adlı oyununu büyük bir başarıyla oynadılar.
Babam adlı oyunda, yıllar önce ayrılmış annesi ve babasını yazdığı oyunla birleştirmeyi düşünen bir genç kızın dramatik hikâyesini espirili bir şekilde anlatılıyor. Emekli bir aktör olan babası ile emekli bir aktris olan annesine kurduğu tuzakla ailesini bir araya getirmek için çabalayan Ebru, oyunun sonunda mutlu sona ulaşıyor.
Güldürü tarzındaki oyunda öğrenciler rollerini severek oynadılar ve hem kendileri hem de seyirciler oldukça neşeli saatler geçirdiler. Metinde olmamasına rağmen rüya sahnesini canlandıran dans grubu da çok beğenildi.
Oyunda; Elif Tosun, Burcu Can, Ahmet Mert Şemşioğlu, Ömer Oruç Öcal, Hande Amasyalı, Sırma Pelin Ada, Gözde Akkaya, Ece Savuş, Buse Şahan, Beyza Cellât rol aldılar.
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi