Yetenekli oyuncular aranıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yetenekli oyuncular aranıyor
A
a

Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Tiyatro Bölümü seçmeleri için ön kayıtların başladığı bildirildi.

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Tiyatro Bölümü seçmeleri için ön kayıtların başladığı bildirildi.
 
Geçtiğimiz yıl İstanbul Tiyatro Festivali'nde ödüle layık görülen Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Bölümü bu yılda yeni yetenekleri sahneyle tanıştırmak için ön kayıtları almaya başladı.Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Tiyatro Bölümüne ön kayıtların başladığı vurgulanarak gerçekleşecek ön kayıtların ardından, 4 dalda özel yetenek sınavlarının yapılacağı, sınav sonunda seçilen öğrencilerin iki yıllık eğitim almaya hak kazanacağı belirtildi”.
 
2 YILLIK EĞİTİM SÜRECİ
 
Yapılan açıklamada ayrıca; Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü’ne kaydolan öğrencilerin alanlarında uzman konservatuar mezunu eğitimciler tarafından ciddi bir eğitime tabi tutulduğunu ve öğrencilerin 2 yıllık eğitim süreçleri sonunda Milli Eğitim Bakanlığı ve Halk Eğitim Merkezi onaylı “Uygulamalı Tiyatro Eğitimi Belgesi” almaya hak kazanacakları ifade edildi.”
 
30 YAŞINI GEÇMEMİŞ OLACAK
 
Başvuruda bulunmak isteyen adayların en az lise mezunu olması, 18 yaşından küçük ve 30 yaşından büyük olmaması gerekiyor. Ön kayıt yaptırmak isteyen adayların, nüfus cüzdan fotokopisi, 4 adet fotoğraf, öğrenim belgesi, sabıka kaydı ve özgeçmiş bilgilerinin yer aldığı CV’leri ile birlikte Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ nün bulunduğu Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi Tiyatro Bölümüne müracaat etmeleri gerektiğini öğrenildi. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi