Turizm tarihi kayıt altında

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Turizm tarihi kayıt altında
A
a

Anadolu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri kapsamında, Tarih Vakfı ve Ekin Grubu’nun kurumsal danışmanlığında hazırlanan Türkiye Turizmi Sözlü

Sütiş Eskişehir
Anadolu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri kapsamında, Tarih Vakfı ve Ekin Grubu’nun kurumsal danışmanlığında hazırlanan Türkiye Turizmi Sözlü Tarih Araştırması’nın Bodrum görüşmeleri tamamlandı. Temmuz ve Ağustos 2013 tarihlerinde Bodrum turizminin gelişimine tanıklık etmiş 22 kişi ile ses ve görüntü kayıtlı 27 saatlik sözlü tarih görüşmeleri gerçekleştirildi.
 
Anadolu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri kapsamında, Tarih Vakfı ve Ekin Grubu’nun kurumsal danışmanlığında hazırlanan Türkiye Turizmi Sözlü Tarih Araştırması’nın Bodrum görüşmeleri tamamlandı. Temmuz ve Ağustos 2013 tarihlerinde Bodrum turizminin gelişimine tanıklık etmiş 22 kişi ile ses ve görüntü kayıtlı 27 saatlik sözlü tarih görüşmeleri gerçekleştirildi. Araştırmada Bodrum’un kültürü, ekonomisi ile sosyal yapısı üzerindeki etkileri ve sonuçlarının ortaya çıkarılmasına yönelik konular araştırıldı. Öte yandan, görüşme yapılan kişilerden çok sayıda basılı doküman da arşivlenmek üzere derlendi. Bodrum görüşmeleri Öğr. Gör. Aysel Yılmaz, Arş. Gör. Ebru Zencir, Öğr. Gör. Duygu Yetgin ve Öğr. Gör. Dönüş Çiçek tarafından gerçekleştirildi. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi