Siyah Kalp konusu ve oyuncu kadrosu: Show TV'nin yeni dizisi Siyah Kalp ne zaman başlıyor, konusu nedir, oyuncuları kimler?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Siyah Kalp konusu ve oyuncu kadrosu: Show TV'nin yeni dizisi Siyah Kalp ne zaman başlıyor, konusu nedir, oyuncuları kimler?
A
a

Sıcak Kalp, Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi. Zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan yapım, yakında seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Siyah Kalp dizisinin oyuncuları kimler, konusu nedir?

Sütiş Eskişehir
Başrollerinde Ece Uslu, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Hafsanur Sancaktutan, Burak Tozkoparan ve daha bir çok başarılı ismin yer aldığı Siyah Kalp, senaryosuyla, oyuncu kadrosuyla ve Kapadokya'nın büyüleyici manzaralarıyla izleyicileri kendine bağlayacak. Yayın tarihi henüz netleşmemiş olan dizi, yakında seyircisiyle buluşmayı bekliyor.

Siyah Kalp Dizisi Oyuncuları

Ece Uslu, Aras Aydın, Burak Tozkoparan, Hafsanur Sancaktutan ve Genco Özak gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin, yeni sezonda dikkat çekici bir yapım olacağı öngörülüyor. Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturduğu Sıcak Kalp, Tims&B Productions imzası taşıyor.

Siyah Kalp Dizisinin Konusu Nedir?

Dizinin konusu ve hikayesi henüz tam olarak netleşmedi, ancak izleyicilerin merakla beklediği bir yapım olduğu kesin. Show TV'nin yeni gözdesi Sıcak Kalp'in ne zaman yayınlanacağı da merak edilen bir başka husus. Yapımcılar, dizinin yakın zamanda ekranlara geleceğini müjdelediler. Sıcak Kalp, yeni sezonun heyecan dolu yapımlarından biri olmaya aday görünüyor.

Siyah Kalp, Kapadokya'nın eşsiz güzellikleri arasında geçen heyecan dolu bir aşk ve intrika hikayesi. Tims&B Productions imzalı bu yeni dizi, yakında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Dizi, Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde geçen, aşk, intikam ve tutkunun çarpıştığı sırlarla dolu bir aile öyküsünü anlatıyor. İzleyicileri derin bir heyecanın içine çekecek olan Siyah Kalp, aşkın ateşiyle yanacak, intikamın gölgesinde kalacak ve tutkunun doruklarına çıkacak.

 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi