Sertab Erener ile coştular

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sertab Erener ile coştular
A
a

Anadolu Üniversitesinden (AÜ) 2012-2013 öğretim yılında mezun olan 5 bin 200 öğrenci için düzenlenen törende Sertab Erener konser verirken, mezun öğre

Sütiş Eskişehir
Anadolu Üniversitesinden (AÜ) 2012-2013 öğretim yılında mezun olan 5 bin 200 öğrenci için düzenlenen törende Sertab Erener konser verirken, mezun öğrencilerin birbirinden anlamlı mesajları da dikkat çekti
 
Tören, AÜ Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, rektör yardımcıları, senato, yönetim kurulu üyeleri, öğretim elemanları ve öğrencilerin, Atatürk Stadı'nı dolduran öğrenci velilerini ve yakınlarını selamladı. Daha sonra mezunlar adına Açıköğretim Fakültesi Azerbaycan Programından mezun olan Şefika Hamzayeva konuştu. Rektör Prof. Dr. Davut Aydın da konuşmasında, tüm mezunlara başarı dileğinde bulunurken, Anadolu Üniversitesi’nin dünyanın ikinci büyük üniversitesi olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından 10. Yıl Marşıyla birlikte öğrenciler ve aileler, Türk bayrağı ve üniversitenin bayrağını açtı, ardından mezunlara diplomaları verildi.
 
SERTAB ERENER İLE COŞTULAR
 
Öğrencilerin keplerini havaya atmasının ardından sanatçı Sertab Erener mezunlar için konser verdi. Büyük bir coşkuyla izlenen Sertab Erener de birbirinden güzel şarkılarıyla izleyenleri coşturdu. Havai fişek gösterisi ise mezuniyet törenine katılanları büyüledi.
Törene, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, eski Milli Eğitim Bakanlarından Prof. Dr. Orhan Oğuz, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, öğrenciler ve aileleri katıldı. (HM)
 
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi