Park buluşmaları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Park buluşmaları
A
a

Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle Kent Park ile Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı'nda sahne gösterileri ve konserlerden oluşan etkinlik düz

Sütiş Eskişehir
Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle Kent Park ile Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı'nda sahne gösterileri ve konserlerden oluşan etkinlik düzenleyecek.
 
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ramazan boyunca Kent Park ile Bilim Kültür ve Sanat Parkı Amfi Tiyatro'da her çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri iftardan sonra başlayacak etkinlikler kapsamında, Karagöz-Hacivat, meddah gösterileri, sahne şovları ve konserler gerçekleştirilecek. Etkinlikler, Kent Park'ta saat 21.45'te, Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda ise 21.30'da başlayacak. Ayrıca, pazartesi ve salı günleri Kent Park'ta saat 21.45'te eski Türk filmleri gösterimleri yapılacak. Bilim Kültür ve Sanat Parkı'ndaki Masal Şatosu önünde ise çocuklara yönelik renkli gösteriler Eskişehirlilerle buluşacak. Bilim Kültür ve Sanat Parkı'ndaki etkinlikler için Odunpazarı Alaaddin Parkı önünden 21.15 - 22.00 saatleri arasında 15 dakikada bir, parktan şehir merkezine dönüş için ise 23.30 - 24.00 saatleri arasında 15 dakikada bir otobüs seferleri düzenlenecek. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi