Neslim Güngen kimdir, eşi kim? Sosyal medya fenomeni Neslim neden gözaltına alındı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Neslim Güngen kimdir, eşi kim? Sosyal medya fenomeni Neslim neden gözaltına alındı?
A
a

Sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı. "Dilan Polat’ı sektöre ben soktum" diyen Neslim Güngen ve eşi gözaltına alındı. Peki, Neslim Güngen kimdir?

Sütiş Eskişehir
Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen, gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü bir operasyon kapsamında, Neslim ve İnanç Güngen "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarıyla ilgili olarak gözaltına alındılar. Soruşturmanın detayları hakkında henüz resmi açıklama yapılmadı.

Neslim Güngen Kimdir?

Sosyal medya fenomeni Neslim Güngen, güzellik ve makyaj alanındaki uzmanlığı ile tanınıyor. 1986 yılında doğan Neslim, 13 yaşındayken kuaför ve güzellik sektörüne adım attı. 19 yaşında iken ilk kez annelik deneyimini yaşadı ve ardından 22 yaşında 5 yıllık yurt dışı eğitimlerini tamamladı. 

2007 yılından itibaren sosyal medya platformlarındaki makyaj ve güzellik videolarıyla geniş bir takipçi kitlesi edinen Neslim Güngen, aynı zamanda güzellik merkezleri işletmecisi olarak da tanınıyor. Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen haklarındaki bazı suçlamalar nedeniyle şu anda gözaltına alındılar.
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi