Konservatuvar öğrencileri karneleri konserle kutladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Konservatuvar öğrencileri karneleri konserle kutladı
A
a

Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu ile Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi, karne töreni için aynı sahneyi paylaştı.

Sütiş Eskişehir
Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu ile Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi, karne töreni için aynı sahneyi paylaştı.
 
Etkinlikte ilk sahneyi Okutman Ebru Kemalbay Eren yönetiminde 5. ve 7. sınıf öğrencileri aldı. Öğrenciler Kral’ın Çaça’sı, Toccatina, Scarboroug Fair, Elégie, Jekyll & Hyde Müzikalinden No One Knows Who I Am isimli şarkıları ve Beethoven’dan 7. Senfoni 2. Bölümü seslendirdi. Ayrıca 5. sınıf öğrencisi Emircan Kurt izleyicilere kısa bir arp konseri verdi. Ortaokul öğrencilerinin müzik gösterimlerinden sonra sınıf birincilerine ve mezun olacak öğrencilere belgeleri verildi.
 
ÇALIŞMALAR SAHNEDE
 
Ortaokul öğrencilerinin ardından sahneyi alan lise öğrencileri, Cats ve Sunrise Sunset Müzikalinden parçalar seslendirdi. Lise öğrencilerine de belgelerinin verilmesinden sonra kep atma törenine geçildi. Etkinliğin müzik çalışmalarını yürüten Okutman Ebru Kemalbay Eren ise sene sonunda sade bir karne töreni yapmak yerine, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sahneye taşıdıklarını ve velilerin de bunu gördüklerini söyledi. (hHM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi