Kızıl Goncalar dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu: Kızıl Goncalar yeni sezonu ne zaman başlayacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kızıl Goncalar dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu: Kızıl Goncalar yeni sezonu ne zaman başlayacak?
A
a

Kızıl Goncalar dizisinin 2. sezon tarihi sonunda belli oldu ve bu haberle birlikte hayranlar büyük bir heyecanla yeni sezonun başlamasını beklemeye başladı. Peki,  Kızıl Goncalar yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Sütiş Eskişehir
Kızıl Goncalar dizisi geçtiğimiz sezon Özgü Namal, Özcan Deniz, Erkan Avcı, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak gibi pek çok başarılı oyuncuyu bir araya getirerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Hem oyuncu kadrosu hem de senaryosu alkışlanan dizinin yeni sezon tarihini ise Birsen Altuntaş kişisel twitter hesabından duyurdu.

Kızıl Goncalar 2. sezon yayın tarihi

Yeni sezonun başlangıcı eylül ayında planlanıyor ve dizi ekibi, sete çıkmadan önce en az iki bölüm stok yapmayı hedefliyor. Bu sayede hikaye, kaldığı yerden devam edecek ve izleyiciler yeni maceralara hazır olacaklar. Şükrü Necati Şahin'in yazdığı ve Ömür Atay'ın yönettiği dizi, 30 Eylül tarihinde yayınlanacak ilk bölümünde zaman atlaması yaşanacak.

Dizide bir kadın oyuncunun ekibe dahil olacağı ve Meryem karakterinin hapishanede tanıştığı yeni bir arkadaşın hikayeye katılacağı da belirtiliyor. Bu yeni karakterin adı ve kimin canlandıracağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Heyecanla beklenen Kızıl Goncalar dizisinin 2. sezonu, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor.
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi