Kayseri'de hava durumu nasıl olacak? (4 Ekim 2024)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kayseri'de hava durumu nasıl olacak? (4 Ekim 2024)
A
a

Kayseri'de önümüzdeki günlerde sıcak ve güneşli bir hava etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, bugün ve yarın sıcaklıklar 26°C ile 29°C arasında seyredecek. Pazar günü sıcaklık 30°C'yi bulacak ve Pazartesi günü de az bulutlu, güneşli bir hava bekleniyor. İşte Kayseri için 5 günlük hava durumu tahmini…

Sütiş Eskişehir

Kayseri'de önümüzdeki günlerde sıcak ve güneşli bir hava etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, şehirde bu hafta boyunca açık ve güneşli bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar ise gün geçtikçe artacak. İşte Kayseri için 5 günlük hava durumu tahmini:

  • Bugün (5 Ekim 2024, Cumartesi): Kayseri'de bugün açık ve güneşli bir hava hakim olacak. Sıcaklık 26°C civarında olacak. Havanın genellikle açık olması, dışarıda vakit geçirmek için ideal bir gün sunacak.

  • Yarın (6 Ekim 2024, Pazar): Yarın, Kayseri’de açık ve güneşli bir hava devam edecek. Sıcaklık 29°C’ye kadar yükselecek. Güneşli hava, öğle saatlerinde biraz daha bunaltıcı olabilir, bu yüzden dışarıda geçireceğiniz vakitlerde dikkatli olmanızda fayda var.

  • 6 Ekim 2024, Pazar: Kayseri'de açık ve güneşli bir hava devam edecek. Sıcaklık 30°C civarına ulaşacak. Bu sıcaklıkla birlikte, güneşli bir Pazar günü geçireceğiz.

  • 7 Ekim 2024, Pazartesi: Pazartesi günü, Kayseri’de az bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık yine 30°C civarında olacak. Gün boyunca havanın açık olması, dış mekan aktiviteleri için uygun koşullar yaratacak.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi