İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? (4 Ekim 2024)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? (4 Ekim 2024)
A
a

İstanbul'da önümüzdeki günlerde sıcak ve güneşli bir hava hakim olacak. Bugün ve yarın sıcaklıklar 28-30°C arasında sevdirecek, ancak Pazar günü hava biraz serinleyecek. Hafta başında ise Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışlar ve sıcaklık düşüşü şehri etkisi altına alacak. İşte İstanbul için 5 günlük hava durumu tahmini…

Sütiş Eskişehir

İstanbul'da önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, İstanbul’da sıcak ve güneşli bir hava ön planda olacak. Bugün ve yarın güneşli bir hava beklenirken, Pazar günü sıcaklıklar biraz düşecek ve parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Ancak, haftanın başında Pazartesi günü, gök gürültülü sağanak yağışlar ve sıcaklıkların düşmesiyle birlikte, İstanbul'da kışa yakın bir hava durumu yaşanacak. İşte İstanbul için 5 günlük hava durumu tahmini:

  • Bugün (5 Ekim 2024, Cumartesi): İstanbul'da bugün açık ve güneşli bir hava bekleniyor. Sıcaklık 28°C civarında olacak. Havanın genel olarak açık olması ve güneşin etkili olması, dışarıda vakit geçirecekler için güzel bir gün sunacak.

  • Yarın (6 Ekim 2024, Pazar): Yarın, İstanbul’da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 30°C’ye kadar çıkacak. Bulutlanma artacak ancak güneşli saatler de devam edecek. Özellikle öğle saatlerinde sıcaklık oldukça yüksek olacak, bu yüzden güneşten korunmak önemli.

  • 6 Ekim 2024, Pazar: Parçalı bulutlu bir hava devam edecek ve sıcaklık 26°C civarına düşecek. Havanın daha serin olacağı Pazar günü, dışarıda vakit geçirmek için daha rahat bir ortam olacak.

  • 7 Ekim 2024, Pazartesi: Pazartesi günü ise İstanbul’da gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklık 21°C'ye düşecek ve hava daha serinleyecek. Bu gün, sağanak yağışlarla birlikte rüzgarın da etkili olması bekleniyor, dolayısıyla dışarıda olmayı planlayanların yanlarına şemsiye alması faydalı olacak.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi