İİBF'de şölen coşkusu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İİBF'de şölen coşkusu
A
a

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Geleneksel Bahar Şöleni" coşkuyla kutlandı.

Sütiş Eskişehir
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Geleneksel Bahar Şöleni" coşkuyla kutlandı. Şölen, yabancı uyruklu öğrencilerin kendi kültürlerini tanıtmalarıyla kültürlerarası bir nitelik kazandı.
 
Azerbaycan, Kongo, Kırgızistan, Kırım, Gürcistan gibi ülkelerin tanıtımını yapan öğrenciler geleneksel kıyafetleriyle kültürlerini tanıtırken diğer yandan geleneksel mutfaklarından örnekler sundu. Öğrencilerin yerel danslarından örnekler sergilemesiyle başlayan şölen, ilgiyle izlenirken katılımcılar farklı dansları uygulayarak öğrenmeye çalıştı. İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Metin Coşkun ise etkinlikle ilgili olarak: "Önümüzdeki yıllarda da etkinliklerimiz devam edecek. Fakültemizdeki çeşitli ülkelerden gelen öğrencilerin, burada kendi kültürlerini paylaşarak, sergilemeleri çok güzel. Bir dünya üniversitesi olmanın, bir dünya fakültesi olmanın gururunu yaşıyoruz. Programımız yoğun bir tempoyla devam edecektir." diyerek tüm katılımcılara iyi eğlenceler diledi. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi