Güzel Aşklar Diyarı Oyuncuları, Yönetmeni Kim, Konusu Nedir, Ne Zaman Başlıyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Güzel Aşklar Diyarı Oyuncuları, Yönetmeni Kim, Konusu Nedir, Ne Zaman Başlıyor?
A
a

Ünlü oyuncu Mahsun Kırmızıgül'ün kalemine ve yönetmenliğine emanet edilen yeni dizi "Güzel Aşklar Diyarı", 10 Ağustos'ta Kapadokya'da başlayan çekimlerle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Uzun bir hazırlık süreci geçiren diziyle ilgili heyecan dorukta.

Sütiş Eskişehir
Mahsun kırmızıgül yakında yeni bir projeye imza atıyor.  Bu proje, onun yaratıcı vizyonunu ve sanatsal yeteneğini yansıtacak gibi duruyor.Dizi, 2.5 yıllık bir hazırlık sürecinin ardından nihayet gerçekleşiyor.  Hayranları, .onun bu yeni çalışmasını merakla bekliyor. Sanatçının imzasını taşıyacak olan bu proje, Türk sanat dünyasına yeni bir soluk getirecek.

Güzel Akşlar Diyarı Oyuncuları

Başrollerinde usta oyuncular Meltem Cumbul ve Halil Ergün'ün yer aldığı yapımda, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Melis Birkan ve daha birçok yetenekli isim yer alıyor. 

Mahsun Kırmızıgül, projeye 2.5 yıl önce başladıklarını ve Meltem Cumbul'un özel olarak New York'tan gelerek oynadığını vurguladı. Halil Ergün ise uzun süredir yoğun bir dönem geçirdiğini, ancak Mahsun Kırmızıgül'ün ikna etmesiyle bu projede yer aldığını ifade etti. Usta oyuncu, Kapadokya'nın ona çok hitap ettiğini de sözlerine ekledi.

"Güzel Aşklar Diyarı", Kapadokya'nın ardından Karadeniz ve Diyarbakır'da da çekim yapacak. Dizi, Kanal D'nin yeni ve iddialı projelerinden biri olarak seyircinin karşısına çıkacak.

 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi