Gülmeye Davet ile 5 bin kişiye ulaşıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gülmeye Davet ile 5 bin kişiye ulaşıldı
A
a

Eskişehir'in kültür ve sanat hayatına birbirinden özel projelerle büyük bir canlılık kazandıran Odunpazarı Belediyesi, 2013 yılında hayata geçirdiği "

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'in kültür ve sanat hayatına birbirinden özel projelerle büyük bir canlılık kazandıran Odunpazarı Belediyesi, 2013 yılında hayata geçirdiği "Gülmeye Davet" projesi ile 5 bin vatandaşı tiyatro ile buluşturdu.
 
 
Proje kapsamında her hafta Eskişehir'in farklı bir mahallesinden 400'e yakın vatandaşı Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde ağırlayan Odunpazarı Belediyesi, vatandaşlara kahkaha dolu dakikalar yaşattı. Evlerinden ücretsiz servislerle alınan vatandaşlar Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Topluluğunun sahnelediği oyunlarla aile boyu tiyatro keyfi yaşadılar. 7'den 70'e tüm kent halkının büyük ilgi ile takip ettiği projenin en önemli özelliği ise bir çok vatandaşın hayatlarında ilk kez tiyatro ile buluşmasına olanak sağlaması.
 
SANATA DESTEK
Sunulan hizmet sayesinde Eskişehir'de tiyatroya olan ilginin çoğaldığını vurgulayan belediye yetkilileri, proje sonrası YKSM'de sahnelenen tiyatro oyunlarına olan ilginin daha da arttığını ifade ettiler.Yapılan açıklamada "Sanata Destek, Sanatçıya Dost" anlayışıyla yeni projelerin ilerleyen dönemde sanatseverlerin beğenisini sunulacağını vurgulayan yetkililer, her yıl olduğu gibi 2013'te de Eskişehir'in gözü ve kulağının YKSM'de olacağını belirttiler.
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi