Geleceğin Fazıl Say’ları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Geleceğin Fazıl Say’ları
A
a

Tepebaşı Belediyesi piyano eğitimi alan minik öğrencilerin konserine ev sahipliği yaptı. 17 öğrencinin verdiği konsere Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediyesi piyano eğitimi alan minik öğrencilerin konserine ev sahipliği yaptı. 17 öğrencinin verdiği konsere Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da katıldı.
 
 
Çocuklara yönelik sanat atölyesi çalışmalarıyla son aylarda adından sıkça söz ettiren Özdilek Sanat Merkezi, geçtiğimiz günlerde düzenlenen piyano konseriyle bir kez daha tam not aldı. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç çocukları bu güzel günde yalnız bırakmazken yaklaşık bir yıldır piyano dersleri alan minik öğrenciler çaldıkları birbirinden önemli bestecilerin eserleriyle göz doldurdular.
 
GELECEĞİN SANATÇILARI
 
Piyano eğitmenleri Amine Aygistova ve Özge Güncan tarafından konsere hazırlanan öğrenciler, büyük heyecan yaşarken Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Özdilek Sanat Merkezi’nin Tepebaşı Belediyesi’nin kente kazandırdığı önemli projelerden biri olduğunu ve atölye çalışmalarıyla geleceğin sanatçılarını yetiştirdiğini söyledi.
 
“EN BÜYÜK HAYALİMDİ”
 
Konser için Aygistova ve Güncan’a, katkılarından dolayı da ailelere teşekkür eden Ataç, Merkezin her noktasında ayrı bir sanat atölyesinde, çocuklar için çalışmalar yapıldığını kaydetti. Ataç, “En büyük hayallerimden biri böyle bir merkezi Eskişehir’e kazandırmaktı. El birliği ile Eskişehir’in geleceği adına çok güzel çalışmalar yürütülüyor. Emeği gecen tüm arkadaşlarımı ayrı ayrı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi