GAZİ KIZ TEKNİK LİSESİ’NDEN TEK DİŞİ KALMIŞ TEKNOLOJİ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç GAZİ KIZ TEKNİK LİSESİ’NDEN TEK DİŞİ KALMIŞ TEKNOLOJİ
A
a

3. Eskişehir Liselerarası Tiyatro Şenliği Gazi Kız teknik Lisesi’nin oynadığı Tek Dişi Kalmış Teknoloji adlı oyunla devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
3. Eskişehir Liselerarası Tiyatro Şenliği Gazi Kız teknik Lisesi’nin oynadığı Tek Dişi Kalmış Teknoloji adlı oyunla devam ediyor. Erman Erşan Yorgancılar’ın yönettiği oyunda teknolojiye bağımlı olan bir aile fertlerini kurtarmaya çalışan bir babaannenin çabası dile getiriliyor. Babaanne her gün akşam saatlerinde tüm apartmanın elektriklerini keserek, evde bilgisayar oyunu veya TV seyretmeyi önlemeye çalışır. Bu süre içinde aile sohbet etmeye ve birbirini dinlemeye başlar. Ancak Babaannenin bu foyası ortaya çıkar ve duruma el konulur.
Öğrencilerin büyük bir keyifle oynadıkları oyunda seyirciler de bol bol gülüp kendi hayatlarında da rastlanabilecek kesitlerle karşılaştılar. Oyunda Deniz Öztürk,Betül Özcan,Berkay Sezer,Damla Çetinkaya, Serenay Baydar, Mehmet Kartal, Behiye Toparlak, Büşra Zencir, Görkem Yüksel,Burak Kartal,Çelen Çetintaş, Oğuzhan Öztürk, Zeki Eren Özdemir, Şerife Gizem Cengiz,Erva Özgan, Merve Kaya,Hande Kurtuluş,Enes Altun rol aldılar.
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi