Eskişehirsporluların merakla beklediği tarih açıklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporluların merakla beklediği tarih açıklandı
A
a

1965'ten günümüze gelen köklü bir geçmişe sahip Eskişehirspor, 58. yaşını kutluyor. Şehrin simgesi haline gelen kulübün bu özel günü, taraftarlar için unutulmaz bir gece olacak.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği, kulübün 58. yaşını kutlamak için geniş çaplı bir etkinlik düzenliyor. Etkinlik, 28 Ağustos Çarşamba günü saat 20:00'de Adalar Migros önünde, Porsuk Çayı kenarında gerçekleştirilecek.

ETB Başkanı Murat Diri, yazılı açıklamasında kutlamaların geleneksel hale geldiğini, ancak bu yılki etkinliğin şehirdeki ümitsizlik ve ilgisizlik nedeniyle ertelendiğini belirtti. Yeni transferlerle birlikte coşkulu bir kutlama yapma kararı aldıklarını ifade eden Diri, “Eskişehirsporumuzun 59. yaş günü ve sezon açılışı etkinliklerini 28 Ağustos Çarşamba günü Adalar Migros önü Porsuk üzerinde gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı ve büyük Eskişehirspor taraftarını meşalelerle bu özel günümüzde yanımızda olmaya davet ediyoruz” dedi.

Etkinlik sırasında uyulması gereken kurallar da açıklandı:

  1. Temizlik: Porsuk Çayı'nın temizliğine özen gösterilmesi ve yabancı maddelerin atılmaması gerektiği vurgulandı.
  2. Güvenlik: Torpil, meşale gibi patlayıcı ve yanıcı maddelerin bilinçli kullanılması, özellikle çocukların ve ailelerin bulunduğu yerlerde bu tür maddelerden kaçınılması gerektiği belirtildi.
  3. Kontrol: Meşalelerin kontrol altında ve çevreye zarar vermeden yakılması istendi.
  4. Davranış Kuralları: Hakaret, küfür ve kötü tezahürat gibi olumsuz davranışlardan kaçınılması ve münferit olsalar dahi bu tür davranışların uyarılması gerektiği ifade edildi.
  5. Güvenlik ve Düzen: Kutlama alanında izdihamın önlenmesi için platformun bulunduğu alana giriş yapılmaması ve kutlama bittikten sonra platforma girilmemesi gerektiği vurgulandı.
  6. Alkol: Alkollü olarak etkinliğe gelinmemesi ve alkol tüketiminin uyarılması gerektiği belirtildi.
  7. Taraftar Ruhuna Uygunluk: Sadece Eskişehirspor için tezahürat yapılması ve işaret fişekleri ile meşalelerin anons yapılmadan yakılmaması gerektiği ifade edildi.
  8. Zarar Görmeden Kutlama: Etkinliğin, herhangi bir taraftarın zarar görmeden coşkulu bir şekilde tamamlanması hedeflendi.

Tüm Eskişehir halkı ve Eskişehirspor sevdalıları, bu anlamlı etkinlikte bir araya gelmeye davet ediliyor.

Kaynak : ANADOLU GAZETESİ - AHMET DENİZ CANORUÇ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi