Eskişehirspor’un yeni transferinden taraftara önemli mesaj!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’un yeni transferinden taraftara önemli mesaj!
A
a

Eskişehirspor’un orta saha oyuncusu Gökhan Çamur, ESTV mikrofonlarına konuştu ve yeni kulübüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çamur, Eskişehirspor’un büyük bir camia olduğunu vurgulayarak, “Burası her oyuncunun gelmek isteyeceği bir kulüp" dedi.

Sütiş Eskişehir
Kırmızı Şimşekler’in orta saha oyuncusu Gökhan Çamur, ESTV’ye konuştu. Eskişehirspor’un her oyuncunun gelmek isteyeceği bir kulüp olduğunu belirten Çamur, “Burası büyük bir camia her şeyin farkındayız. Her maç kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

Yolun sonu şampiyonluk olsun

Geçen sezon BAL’da Çorluspor 1947 ile 3. Lig’e yükselen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan Çamur, 12 Ağustos’ta Eskişehirspor’a transfer olmuştu. ESTV’ye konuşan Gökhan, “Eskişehirspor her oyuncunun gelmek istediği bir kulüptür. Çok büyük bir camia. Biz de zaten bunun farkındayız. İdmanlarımız yoğun geçiyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapıyoruz. Yolun sonunda şampiyonluğa uzanan taraf olmak istiyoruz” dedi.

Desteklerini esirgemesinler

Taraftarın sorulması üzerine Gökhan Çamur, “Eskişehirspor taraftarını bilmeyen yoktur. TFF 1. Lig’deyken Eskişehirspor’a rakip olmuştum. Taraftarı iyi biliyorum. Bizi içerde dışarda sonuç ne olursa olsun desteklesinler. Biz her maça kazanmak için çıkacağız. Bizden desteklerini esirgemesinler” cevabını verdi.

Yüzde yüzümü vereceğim

Son olarak, “Nasıl bir Gökhan Çamur izleyeceğiz” soru üzerine, “Sahada her zaman koşan, mücadele eden, skor ne olursa olsun mücadeleyi bırakmayan bir oyuncu izleyecekler. Her maç yüzde yüzümle oynayacağımın sözünü verebilirim” diyerek sözlerini noktaladı.
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi