Eskişehirliler her şeyin en iyi ve güzeline layıktır

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirliler her şeyin en iyi ve güzeline layıktır
A
a

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ramazan eğlenceleri’ etkinliği devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ramazan eğlenceleri’ etkinliği devam ediyor. Etkinlikler kapsamında son olarak, sanatçı Deniz Çevik Kent Park’ta sevenleriyle buluşurken, Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda sahne alan sanatçı Mithat Körler ise Eskişehirlilere muhteşem bir konser verdi.
 
 
Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Park ile Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda haftanın 5 günü iftardan sonra düzenlediği etkinlikler birbirinden güzel gösteri ve konserlerle devam ediyor. Son olarak, Bilim Kültür Sanat Parkı Masal Şatosu önünde, ‘Masal Şatosu Rekreasyon Grubu’nun birbirinden renkli ve ilginç gösterileri, izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Grubun hazırladığı ve jonglörlerden, Karagöz-Hacivat’a, dans gösterilerinden pandomime birçok eğlenceli gösteri izleyicilerle buluşurken, Masal Şatosu’ndaki ışık gösterisine de izleyicileri hayran bıraktı. Daha sonra Bilim Kültür ve Sanat Parkı içinde yer alan Anfi Tiyatro’da sahne alan Mithat Körler ise sevilen şarkılarını seslendirdi. Anfi tiyatro’nun tamamen dolduğu konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen de katıldı.
 
ONUNCU YIL MARŞI
 
Burada konuşan Başkan Büyükerşen, Eskişehirlilerin her şeyin en güzeline layık olduğunu belirterek, “Bu şehrin yetiştirdiği çok değerli sanatçı olan Mithat Körler’in konserini sizlerle birlikte dinlemeye geldim. Hepinizin Ramazan Ayı’nı kutluyorum. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Eskişehir sizlerle güzel” dedi.Öte yandan konserde Büyükerşen’in yanına giden Mithat Körler ‘En Güzel Aşk Zor Olandır’ adlı şarkıyı Büyükerşen ile birlikte söyledi.
Kent Park’taki etkinliklerde ise Yedi Cüceler ve animasyon ekibi çocuklar için hazırladıkları gösteriyi sundu. Çocuklarla beraber eğlenceli şarkılar eşliğinde dans eden Yedi Cüceler’den sonra ise sanatçı Deniz Çevik sahne aldı. Seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla dinleyicileri kendine hayran bırakan sanatçı, konser sonunda ‘Onuncu Yıl Marşı’nı seslendirdi. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi