Eskişehir Valiliği uyardı: Yarın başlayacak, üşütmeyin!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Valiliği uyardı: Yarın başlayacak, üşütmeyin!
A
a

Eskişehir Valiliği, 17 Ekim 2024 Perşembe günü itibarıyla beklenen soğuk hava dalgası nedeniyle vatandaşları uyardı. Detaylar haberimizde.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 17 Ekim 2024 Perşembe günü için Eskişehirlileri uyardı. Açıklamada, hava sıcaklıklarının 6 ila 10 derece düşeceği ve mevsim normallerinin altına ineceği belirtildi. Soğuk havanın kuvvetli kuzey rüzgârıyla birlikte, gelecek hafta başına kadar etkisini sürdüreceği öngörülüyor. Ayrıca, tarımsal faaliyetler açısından zirai don riski konusunda dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Valilik, önümüzdeki hafta başına kadar en yüksek ve en düşük hava sıcaklıklarının 0/13 derece aralığında olmasının beklendiğini duyurdu.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINA İNECEK!

İşte Eskişehir Valiliği tarafından yapılan açıklamın detayları:

"Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; 17 Ekim 2024 Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı ve mevsim normallerinin altına ineceği tahmin ediliyor. Soğuk havanın, kuvvetli kuzeyli rüzgarla birlikte, gelecek hafta başına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Tarımsal faaliyetler bakımından zirai don riskine karşı, meteorolojik değerlendirme ve erken uyarılarımızın takip edilmesi önem arz etmektedir.

Önümüzdeki hafta başına kadar ilimizde gerçekleşmesi beklenen günün en yüksek ve en düşük hava sıcaklığı 0/13 dereceye düşmesi beklenmektedir. Başlama-bitiş zamanı: 17.10.2024 00:00 - 21.10.2024 12:00 kadar."

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi