Eskişehir'in ilçelerinde turizmi geliştirecek yatırım çağrısı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in ilçelerinde turizmi geliştirecek yatırım çağrısı
A
a

Kurban Bayramı sebebiyle Eskişehir'e akın eden turistler şehrimize ve esnafımıza önemli katkılar yaptı. Eskişehir'de gezilecek yerlere akın eden turistler bir yandan da yaptıkları harcamalarla esnafın yüzünü güldürdü. Eskişehir'in ilçelerinde yapılacak yatırımlarla turizm pastasının büyümesi ise Eskişehirlilerin en büyük isteği.

Sütiş Eskişehir
Türkiye Genç İş İnsanları Eskişehir Şubesi Başkan Yardımcısı Mert Ünal, Eskişehir’in ilçelerine  yapılacak konaklama yatırımlarının, bölgenin doğal güzellikleri, kültürel zenginlikleri ve tarihi  dokusuyla ekonomik ve turistik potansiyelini artıracağını belirtti. Ünal, Eskişehir'in hem yerli hem de yabancı turistler için cazip bir destinasyon olduğunu, yeni konaklama tesislerinin turizmi ve  yerel ekonomiyi daha da canlandıracağını vurguladı. Ayrıca, bu gelişimin özel sektör ve kamu  işbirliği sayesinde mümkün olacağını ifade etti. 

Bölgesel Kalkınma İçin Modern ve Çevre Dostu Tesisler

Türkiye Genç İş İnsanları Eskişehir Şubesi Başkan Yardımcısı Mert Ünal, “Eskişehir  merkezindeki turistik hareketliliği ilçelere de yayarak bölgesel kalkınmanın hızlandırılabileceğini ve bu amaçla, ilçelerimizde modern, çevre dostu ve kaliteli  konaklama tesislerinin inşa edilmesi gerekiyor” dedi.  

Eskişehir’in İlçeleri Yatırımcıları Bekliyor  

Eskişehir’in ilçeleri, tarih ve doğa tutkunları için benzersiz deneyimler sunmaktadır.  Seyitgazi’deki tarihi yapılar, Çifteler’in doğal güzellikleri ve Eskişehir’in tüm ilçelerinin tarihi  ve doğal güzellikleri yatırımcıları beklemektedir. Bu bölgelerde yapılacak konaklama  yatırımları, sadece turizmi canlandırmakla kalmayacak, aynı zamanda yerel halkın yaşam  kalitesini de artıracaktır.
 
Kaynak : bülten
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi