Eskişehir'de futbol dünyasında bomba iddialar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de futbol dünyasında bomba iddialar!
A
a

Eskişehir'de spor dünyasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü'nün satılacağı yönündeki haberler, şehirde büyük bir merak uyandırdı. Kulübün yeni bir yönetim altında daha iddialı bir hale geleceği öne sürülse de, taraftarlar bu durumdan endişe duyuyor

Sütiş Eskişehir

3. Lig’de mücadele edecek olan Anadolu Üniversitesi’ni Ankaralı olan ve Eskişehir’de iş yapan bir iş insanın satın alacağı ve iddialı bir takım oluşturacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 

Görüşmeler yapılıyor

Eskişehir spor kamuoyunda şu günlerde herkesin dilinde Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nün satılacağı konuşuluyor. Sonhaber Gazetesi Spor Muhabiri Aytaç Ersoy’un yazısına göre Anadolu Üniversitesi’nin satılması konusunda görüşmeler yapıldığı, Ankaralı ancak Eskişehir’de iş yapan bir iş insanının kulübü alma konusunda hamle yaptığı belirtildi. 

Eskişehirspor'dan ümit kesiliyor

Ersoy’un yazısına göre Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nün satılmasıyla birlikte iddialı bir kadro kurulacak. Kulübün satılmasıyla ilgili konuya hakim olan Eskişehirli siyasilerin de olduğu belirtiliyor. Bu haberlerin günden güne Eskişehir’de konuşulması Eskişehirsporlu taraftarların ‘Es Es’ten artık ümit kesildi’ yorumlarının yapılmasına neden oluyor.

Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi