EĞİTİMCİLER GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ “MARTI”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç EĞİTİMCİLER GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ “MARTI”
A
a

Tiyatro Şenliğimizin son gününde iki okulumuz gösteri sundu. Bunlardan ilki Eğitimciler Güzel Sanatlar Ve Spor Lisesi’nin hazırlayıp sahnelediği Anton

Sütiş Eskişehir
Tiyatro Şenliğimizin son gününde iki okulumuz gösteri sundu. Bunlardan ilki Eğitimciler Güzel Sanatlar Ve Spor Lisesi’nin hazırlayıp sahnelediği Anton Çehov’un ünlü eseri Martı idi. Tiyatro klasikleri arasında yer alan oyunu öğrenciler büyük bir başarıyla sahnelediler. Öğretmenleri Gülsün Adalı’nın çalıştırdığı öğrenciler, iki perdelik oyunda uzun süre sahnede kalmasına rağmen rollerinin üstesinden geldiler.
Oyunda, göl kenarındaki çiftlikte bir araya gelen ve ortak noktaları sanat olan yazar, yönetmen ve oyunculardan oluşan kahramanların her biri farklı bir hayat anlayışına sahiptir. Ancak göl kenarında sudan ayrılmayan bir martı hepsinin bağlandığı farklı bir noktadır. Yönetmen, yazar ve oyuncuların ilişkilerinde karşılıksız bir aşkın ilişkilerde dönülmez noktalara varılabileceği işlenmektedir.
Azat Sümer, Dilara Kaşlı, H.Vahide Yılmaz, İsmail Kuruoğlu, Çağrı Işıktaş, Berna Özdoğan, Resul Kuzay,Uğurcan Karakaş,Ahmet Kargılı, Beste Göçmen, Suat Acer, Fatma Hacıoğlu,Memmetcan Arıhan’ın rol aldığı Martı oyunu izleyicilerin beğenisini kazandı.
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi